Setter døra på gløtt for «L.A. Noire»-oppfølger

- Spillet er viktig for oss.

9. november 2011 09:50

(PressFire): Take-Two og Rockstar lanserte i vår det mørke krimspillet «L.A. Noire» til konsoller. Om få dager dukker det opp til pc.

Team Bondi, som var utvikleren for «L.A. Noire», har siden gått opp i røyk. Etter anklagene om uverdige arbeidsforhold, ble det klart at spillstudioet også slet med store økonomiske problemer. I forrige måned stengte Team Bondi dørene.

Men det ser ikke ut til å hindre Take-Two. Og Rockstar eier formelt navnerettighetene.

- Banebrytende

I en tale til investorene hintet Take-Two-sjef Strauss Zelnick om en oppfølger, samtidig som han beskrev «L.A. Noire» slik.

- Denne banebrytende tittelen fra Rockstar har satt en ny standard for videospill, med sin fokus på det filmatiske. Spillet har blitt en viktig merkevare for selskapet, skriver Eurogamer.

Zelnick omtalte spillet som «selskapets mest suksessrike nye lansering» fra det siste finansåret.

Snart også til pc

Hvorvidt Rockstar selv vil utvikle spillet denne gang, eller setter bort jobben til andre, er selvsagt umulig å si på nåværende tidspunkt. Men døra for «L.A. Noire 2» er definitivt satt på gløtt.

Rockstar utvikler, som du garantert har fått med deg i løpet av den siste uken, «Grand Theft Auto V». 2. november hadde den aller første traileren premiere. I mars 2012 lanserer de «Max Payne 3».

11. november slippes forresten «L.A. Noire» til pc.

Dessuten samles ekstrainnholdet i en ny versjon av spillet, som kommer til PlayStation 3 og Xbox 360. Denne ble annonsert i forrige måned, og datoen «The Complete Edition» slippes er 18. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3