Samler utgivelsene i ny «L.A. Noire»-konsollutgave

«The Complete Edition» kommer i november.

20. oktober 2011 15:01

Omtrent samtidig med at Rockstar lanserer det mørke krimspillet «L.A. Noire» til pc i november, kommer en ny utgave til PlayStation 3 og Xbox 360. Denne er kalt The Complete Edition.

Det bekrefter Rockstar og Take-Two i dag.

Som navnet indikerer, er dette en versjon av spillet som inkluderer alle nedlastbare utvidelser som ble lansert i kjølvannet av lanseringen i mai. Det vil si: «Nicholson Electroplanting», «Reefer Madness», «The Conuls’ Car», «The Naked City», «A Slip of the Tongue» pluss ymse ekstravåpen og uniformer.

Dette er ekstra saker du kan løse i spillet, som har vært tilgjengelig fra PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace. «The Consul’s Car» var opprinnelig eksklusivt for PlayStation 3-versjonen av spillet.

PC-utgaven er det Rockstar Leeds som står bak. Grafikken i spillet vil bli bedre, i tillegg til at det er inkludert støtte for 3D, hevder disse spillutviklerne.

Team Bondi, som lagde konsollversjonene, er for tiden i hardt vær økonomisk, og har blir i tillegg etterforsket av arbeidsmiljømyndighetene etter drøye påstander som ble fremsatt av tidligere ansatte.

«L.A. Noire - The Complete Edition» blir lansert i USA 15. november, i andre deler av verden 18. november. (PC-versjonen kommer 11. november).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3