«L.A. Noire» til pc i november

Med ekstra innhold og bedre grafikk, frister Rockstar.

29. september 2011 10:11

I sommer avslørte Rockstar Games at en pc-versjon av det mørke detektivspillet «L.A. Noire» ville dukke opp i løpet av høsten.

Nå har slippdatoen blitt offentliggjort: 11. november er dagen å merke seg, mens USA får spillet tre dager før oss.

At spillet får undertittelen «Complete Edition» avslører at det venter noen bonuser. Fem ekstra saker, som ble sluppet som nedlastbart innhold i kjølvannet av konsollutgivelsen, er inkludert.

Disse kan du laste ned separat, ved hjelp av en kode som følger med.

Det dreier seg om The Naked City og A Slip of the Tongue-episodene, som ble brukt som lokkemat overfor dem som forhåndsbestilte spillet. Nicholson Electroplating og Reefer Madness, som kom ut etter lansering, samt The Consul’s Car (opprinnelig eksklusivt for PS3-eiere).

Det er Rockstar Leeds som er ansvarlige for denne pc-versjonen av «L.A. Noire». De fristes med at spillet får bedre oppløsning og støtte for 3D, samt mus og tastatur.

Her er systemkravene:

Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
Hard drive space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
DVD Drive


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3