- Forvent en mørk og skrullete historie

«Max Payne 3» kommer i mars.

8. september 2011 14:43

Det har vært kjent lenge at Rockstar jobber med en revitalisering av «Max Payne»-serien, men det har vært forvirring rundt en slippdato av spillet.

Nå ramlet endelig pressemeldingen inn om at «Max Payne 3» slippes i mars 2012.

- Vi gelder oss til å vise fansen en moderne versjon av Max som drar dem inn i en mørk og skrullete historie, sier Rockstar-grunnlegger Sam Houser i pressemeldingen.

Videre fortelles det at historien fortsetter der «Max Payne 2» slapp. Max har gjort et forsøk på å starte et nytt liv i Sao Paulo, Brazil, hvor han er innleid som livvakt for en rik familie.

Ifølge pressemeldingen benytter spillet en helt ny versjon av Rockstars spillmotor. Og det fortelles også at motoren kommer til å tilby «et omfattende arsenal av realistiske våpen, et intelligent dekningsssystem og sofistikert bullet-time-mekanikk».

I tillegg vil det tredje spillet være det første i serien som får en flerspillerdel. Og i den skal visstnok omgivelsene være dynamiske.

Det var opprinnelig finske Remedy Studios som skapte «Max Payne», men det er Take Two som eier merkevarien. Remedy har lagt «Max Payne» bak seg og var i fjor aktuelle med «Alan Wake».

I pressemeldingen står det at det nye spillet er et samarbeidsprosjekt mellom flere Rockstar-studioer verden over.

«Max Payne 3» slippes til PS3, Xbox 360 og PC i mars 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3