Demoen havner på PlayStation Network og Xbox LIVE Marketplace torsdag 8. april. Dermed har du mulighet til å prøve ut det offisielle VM-spillet, «FIFA World Cup 2010», tre uker før lanseringen.

EA har annonsert at du kan velge blant to rutinerte mesterskapslag i denne smakebiten, nemlig Spania og Italia.

Et par nyvinninger i FIFA-serien kan dermed testes allerede i demoen, blant annet det nye kontrolloppsettet spesielt designet for å ønske nye spillerere velkommen til FIFA-spillserien: Et forenklet to-knappssystem lar deg skyte, passe og konkurrere om VM-berømmelse om du velger denne light-muligheten fra menyene.

Les også: Vil straffe onlinebøller i «FIFA 11».
Les også: EA har ikke tro på Natal eller Move i fotballspill.

 

Du skal kunne føle publikums
tilstedeværelse i «FIFA World Cup 2010».

START VM I APRIL

VM-spillet ble først bekreftet i januar da Simon Humber i EA Sports avslørte de første detaljene rundt dette nye FIFA-spillet.

Like etter kom også nyheten om ytterligere ett FIFA-spill, «FIFA Online», der man har bygget et gratis, web-basert PC/Mac-spill etter samme lest som blant annet «Battlefield Heroes» og «Tiger Woods PGA Tour Online».

Dette spillet er for tiden i betatesting. Og til høsten er det selvsagt duket for et «FIFA 11».

«FIFA 2010 World Cup» lar deg velge lag blant alle de 199 nasjonene som var med i kvalifiseringen og kjempet om en plass i sommerens Sør-Afrika-mesterskap. Noen av nyhetene som EAs Simon Humber avslørte tidligere i år er hvordan man har fokusert på å integrere publikums reaksjoner under kamper på en mye tydeligere måte.

Og stiller du opp i Bolivia med et arrogant Argentina-mannskap, skal du også kunne kjenne på kroppen hvordan det er å bedrive idrett i tynn luft.

Samtidig med kunngjøringen av at denne demoen slippes løs i morgen, torsdag 8. april, ble også listen over musikken som er med i spillet offentliggjort.

Se alle låtene som er bekreftet til «FIFA World Cup 2010» her.

Av de 28 artistene er det denne gang dessverre ikke funnet plass til noen norske bidrag, i motsetning til sist høst da «FIFA 10» inneholdt en sterk norsk dominans sammenlignet med de andre nordiske landene.

Demoen til «FIFA World Cup 2010» er altså ute til PSN og Xbox LIVE Marketplace fra torsdag 8. april, mens spillet lanseres 29. april til PlayStation 3, PSP, Wii, mobil og Xbox 360.

Se trailer:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer