EA: - Ingen autentisk fotballopplevelse med Move og Natal

FIFA-produsent sliter med å forestille seg realistisk fotballspill med bevegelseskontrollere.

30. mars 2010 13:00

I et intervju med VG247.com i forbindelse med det kommende World Cup-spillet, forteller FIFA-produsent Simon Humbler nå om sine tanker angående PlayStation Move og Natal.

I intervjuet forteller han at han har vanskelig for å se en nytte av de nye bevegelsessensitive kontrollsystemene for en autentisk fotballopplevelse.

- Når jeg tenker på Sonys kontroller, som kan sammenlignes med systemet til Nintendo Wii, så er den type fotballspill som du kan levere ikke spesielt autentisk, sier han og utdyper.

- Som du kan se på Wii-versjonen, så er spillet der langt mer arkadeaktig, med store bevegelser. Jeg tror kanskje det finnes annerledes opplevelser der som venter på å bli avslørt, men personlig tror jeg det er vanskelig å integrere det i vårt fotballspill.

Videre påpeker han at det potensielt sett kan implementeres minispill som straffer og lignende.

FIFA-serien har tradisjonelt sett fokusert på realisme på PS3, Xbox 360 og PC, men har hatt et litt annet fokus på Nintendo Wii - hvor opplevelsen har vært litt enklere og fokusert på en familievennlig opplevelse.


«2010 Fifa World Cup South Africa» slippes til Xbox 360, PS3, Wii, mobil og PSP 29. april.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3