Vil straffe onlinebøller i «FIFA 11»

EA har fokusert på problemet med at folk gir seg underveis i onlinekamper, og vil forsøke å justere dette til «FIFA 11».

9. februar 2010 19:08

Du har kanskje vært i den situasjonen - der du sitter klistret til skjermen og laget ditt går ut til andreomgang med en komfortabel ledelse. Du er på god vei mot seier, men onlinemotstanderen stikker og erstatter din lykkerus med forargelse og frustrasjon.

EA forteller Eurogamer at de vil fokusere på dette problemet til høstens «FIFA 11». Enten ved å belønne deg for å spille ferdig kampene – eller straffe de som logger ut i sinne og forargelse.

- Det er et komplisert problem. Vi har femminutters-regelen: Hvis du finner ut at bredbåndshastigheten er for dårlig, så kan du droppe ut i løpet av de første fem minuttene.

- Etter dette bør det være en straff, sier Simon Humber som jobber med det forestående VM-spillet som slippes i april.

Se også: De første skjermbildene fra «FIFA World Cup 2010».

TRE FIFA-SPILL I 2010

Humber forteller videre at komplikasjoner i måten dataen rapporterer tilbake til EA på har vanskeliggjort muligheten å gi seieren til riktig spiller når slikt inntreffer.

Men han lover at EA ser på problemet til «FIFA 11» - et spill som offisielt ikke er annonsert enda, men som vil dukke opp i høst slik det gjør hvert år.

Han sier at det ikke vil bli endringer på dette området i VM-spillet, til det har de ikke hatt nok tid, forteller han Eurogamer.

Les også: EA røper lanseringsplanene for flust av storspill.

Electronic Arts har de siste par ukene annonsert to nye FIFA-spill. Først det offisielle VM-spillet, «FIFA World Cup 2010», som lanseres allerede i april. Til dette spillet har man fokusert på å skildre atmosfæren og inkludere publikum på tribunene i spillopplevelsen, i tillegg til å endre på noen spillmekaniske elementer. Du finner i bunn og grunn et forbedret «FIFA 10» i bunn, har EA forskuttert.

Les også: «FIFA Online» sparkes snart i gang.
Les også: Fotball-VM starter i april.

Noen dager etter dette kom meldinger om «FIFA Online», som tar en MMO-tilnærming til sporten på samme måte som med «Tiger Woods PGA Tour Online», «Battlefield Heroes» eller det forestående «Need for Speed: World Online».

Alle tre sistnevnte er spill som skal kunne nytes i hvilken som helst nettleser. For FIFA-onlinespillets del er alle lisensene du finner i «FIFA 10» inkludert, og spillmotoren er også basert på fjorårets fotballspill fra EA.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3