«Sexbombe» i oppfølgeren til «’Splosion Man»

Hils på «Ms. ’Splosion Man».

3. desember 2010 11:29

Twisted Pixel avslører nå at «’Splosion Man har blitt tatt til fange og at menneskeheten er sikret», som det står i den noe spesielle pressemeldingen.

- Selv om en nyere, sterkere og bedre trussel skulle komme, vil våre nye sikkerhetstiltak og feller være mer enn nok til å håndtere den. Vi har gjort fantastiske teknologiske fremskritt de siste årene… ikke at de vil komme til nytte noensinne, sier Dr. Wilson i pressemeldingen.

Om den noe oppblåste selvtilliten til Big Science, som er navnet på laboratoriet i spillet, sier Dr. Riley:

- Hva da? Hva kommer til å skje, at det ved en vanvittig tilfeldighet kommer til å bli skapt en «Ms. Splosion Man» bare noen sekunder etter at Splosion Man har blitt tatt? Og at Ms. Splosion Man skaper kaos høsten 2011? Yeah right. Ikke særlig sannsynlig.

Det kritikerroste plattformspillet, som krever både kløkt og ferdigheter, ble en stor hit på Xbox 360 når det kom i fjor. Selskapet Twisted Pixel har i ettertid utvidet, og blant annet fått selskap av en tidligere «Rock Band»-utvikler.

Det Austin-baserte spillstudioet slapp i sommer også «Comic Jumper» til Xbox 360 og har tidligere stått bak «The Maw».

Ingen plattform har ennå blitt annonsert for «Ms. 'Splosion Man», men en Xbox 360-versjon er ganske sannsynlig. Spillet skal være ferdig til høsten 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3