Rockstars «Agent» allerede i 2010

Det PlayStation 3-eksklusive «Agent», utviklet av teamet bak «Grand Theft Auto», er med i planene om et 2010-slipp, bekrefter Rockstar Games.

7. september 2009 14:36

Under sommerens E3 ble «Agent» avslørt, en ny tittel som Sony har sikret seg eksklusivt til sin PlayStation 3-konsoll.

Spillet inneholder en historie med elementer av lyssky spionasjevirksomhet og politiske snikmord, og er lagt til 1970-tallet - da den kalde krigen var på sitt mest intense.

Les også: Alle nyhetene fra Sonys E3-brief.
Les også: Flere nyheter, intervjuer og saker fra E3 2009.

«Agent» er signert utviklerne av Grand Theft Auto-spillene, Rockstar North, og forventningene fra Sonys side er enorme.

- LIKE REVOLUSJONERENDE SOM GTA

Sony sa at spillet vil bli like revolusjonerende som da de første GTA-spillene kom ut til PlayStation 2, da tittelen ble gjort kjent i sommer.

Take-Two-sjef Ben Feder har senere omtalt «Agent» som «genredefinerende».

- Spillet, som alt annet Rockstar North har lagd, vil bli veldig, veldig kult.

- Det kommer til å pushe grenser, det kommer til å genredefinerende og det kommer til å bli en helt ny måte å oppleve videospill på som vi ikke har sett før, fortalte Ben Feder i et intervju med GamesIndustry.biz tidligere i år.

Michael Shorrock, sjef for tredjepartsavdelingen til Sony, skrev på den offisielle PlayStation-bloggen at avtalen med Rockstar om denne tittelen kom i stand på grunn av Sonys lange forbindelse med studioet.

De sikret seg eksklusivtet fordi man tror spillet vil heve lista og bli en tilsvarende suksess på plattformen som GTA ble på PS2, skrev han.

Les også: GTA-sexspill koster dyrt.
Les også:
«Chinatown Wars»

også til iPhone og iPod Touch.
Les også: Se den første traileren til
«GTA: The Ballad of Gay Tony»

.

Under en Q&A-seanse på sine hjemmesider nettopp, bekrefter utvikleren i Rockstar North at spillet kan komme allerede neste år.

- Vi verdsetter entusiasmen fra PlayStation 3-eiere og tro oss – vi forstår dere, står det i innlegget på Rockstarnettsiden.

- Det er derfor vi jobber hardt med rekken av PS3-spill myntet på en 2010-release, som vi vet dere vil glede dere til å spille – inkludert «Red Dead Redemption», «Max Payne 3» og det PlayStation 3-eksklusive «Agent».

Rockstars «Agent» kommer eksklusivt til PlayStation 3, og kan altså være ute i butikkene i løpet av neste år.

Se hvordan «Agent» ble avslørt på Sony-briefen under E3 i sommer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3