«Chinatown Wars» også til iPhone og iPod Touch

- Passer perfekt til iPhone og iPod Touch, mener utvikleren Rockstar Games.

1. september 2009 18:06

Det var vel ingen som fikk et illebefinnende når Rockstar nå nylig annonserte at «Grand Theft Auto: Chinatown Wars» kommer til iPhone og iPod Touch.

Mens de klargjør en PSP-versjon av spillet som først ble lansert til DS, kommer altså nyheten om at utvikleren bak GTA-spillene vil utforske flere plattformer med sitt sandkasse-spill.


ROCKSTAR I SENG MED ALLE

Spillet ble opprinnelig laget med tanke på Nintendo DS og den trykkfølsomme skjermen, men har, muligens på grunn av skuffende salg på Nintendos håndholdte, senere blitt annonsert til Sony PSP.

Les også: «Chinatown Wars» til PSP.


Les også: GTA flopper stygt.

På grunn av den trykkfølsomme skjermen hos Nintendo DS var nok veien til iPhone og iPod Touch ganske kort, og passer i følge en pressmelding som hånd i hanske til de Apple-plattformene.

- «Chinatown Wars» passer perfekt for iPhone og iPod Touch.

- Vi gleder oss til å gi ut denne svært ambisiøse versjonen av Liberty City, med dette nivået av detaljer og spillbarhet, til Apples’ nye spillplattform, sier Rockstargrunnlegger Sam Hauser i pressemeldingen.

PSP-versjonen av spillet slippes 30. oktober, mens Iphone og Ipod Touch-versjonen ikke har fått noen dato ennå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3