Her er «Gay Tony»

Rockstar holder ord og serverer oss i dag den aller første traileren fra den andre «GTA IV»-utvidelsen, kalt «The Ballad of Gay Tony».

1. september 2009 19:13

Rockstar Games lovte oss i forrige uke at den aller første smakebiten i form av en trailer skulle slippes i dag, 1. september, og utvikleren bak GTA-spillene holder ord.

Den nye traileren, som du kan se nederst i saken, gir oss de aller første levende bildene fra den nedlastbare utvidelsen som slippes eksklusivt til Xbox 360 i slutten av oktober.

I går kunne for øvrig Rockstar fortelle oss at de ikke stopper med en PSP-versjon av Nintendo DS-spillet «Chinatown Wars». GTA-utvikleren annonserte nemlig egne varianter av spillet til iPhone og Ipod Touch.

GLITTER OG GLAM I GTA

«Gay Tony»-traileren markerer også slippet av en større spillpakke.

For samtidig som «The Ballad of Gay Tony» slippes 29. oktober gjøres begge disse nedlastbare episodene som til nå har sett dagens lys, tilgjengelig som et frittstående 360-spill.

Du trenger ikke en gang «Grand Theft Auto IV»-spilldisken for å kunne nyte to nye kapitler signert Rockstar Games, men du må eie en Xbox 360 - i hvert fall i denne omgang.

I går ble forøvrig det ferdige omslaget til «Episodes of Liberty City» offentliggjort, et cover du kan beskue her.

Se også: De første skjermbildene fra «The Ballad of Gay Tony».
Se også: Artwork fra The Ballad of Gay Tony.

«The Ballad of Gay Tony» har så langt fristet med de første skjermbildene og et annet, mystisk bilde der vår nye helt Luis Lopez plutselig har bestemt seg for å hoppe ut fra et fly. Eller kanskje han fikk hjelp til å ta den avgjørelsen?

FREKK TUNGE OG HOFTEVRIKK

I motsetning til vårt førsteinntrykk, avslører slutten av den ferske traileren at Luis i hvert fall har tatt med seg en fallskjerm før han svalestupet ut av flyet/helikopteret.

Tonen i den forestående episoden skal by på langt mer glamour og paljetter enn i det übermacho «Lost and the Damned», lovte Rockstargrunnlegger Sam Houser da Gay Tony først ble annonsert i mai.

Les også: Vår anmeldelse av «GTA IV: Lost and the Damned».
Les også: GTA på DS flopper stygt.

Luis er assistenten til den legendariske nattklubbeieren Tony Prince, også kalt Gay Tony. Lojaliteten vil bli satt på prøve og kuler vil flyve også denne gang, har utvikleren tidligere lovt oss.

I traileren ser vi mye mer fokus på kamper med fly eller helikopter involvert, også togvogner som blir løftet fra bakken. Hvordan dette vil bli oversatt til spillmekanikk og handling, gjenstår å se, men det danner utvilsomt mer krydder til Liberty City.

Men mest av alt er dette et mer rytmisk og hoftevrikkende avsnitt enn forrige gang, virker det som - da vi fulgte en MC-gjeng på jakt etter hevn. For den første «Gay Tony»-videosmakebiten serverer frekke dansetrinn, amorøs utveksling av tunge i et mørkt hjørne av diskoteket og et pulserende Liberty City.

«The Ballad of Gay Tony» slippes både digitalt som nedlastbart innhold på Xbox LIVE og på disk sammen med «Lost and the Damned» 29. oktober.

Se den første traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3