Frister med «Gay Tony»-trailer

Rockstar holder som vanlig kortene tett til brystet, men lover at den første traileren til neste «GTA IV»-utvidelse slippes 1. september.

28. august 2009 10:53

I høst slipper Rockstar den andre Xbox 360-eksklusive episoden til «Grand Theft Auto IV», kalt «The Ballad of Gay Tony».

Så langt har vi ikke sett stort mer enn et bilde (se lenger ned) som viser Luis Fernando Lopez, hovedpersonen i den kommende utvidelsen, kaste seg ut fra et fly. Det første du kanskje reagerer på er nettopp ordet «fly».

Det finnes da ikke fly i Liberty City slik vi kjenner den store byen til nå...? Som det ser ut har Luis glemt fallskjerm før han kaster seg ut fra flyet. Eller er dette svevet på ingen måte motivert av frivillighet?

DISCO OG PALJETTER

Traileren skal presentere begge utvidelsene, både «Gay Tony» og «The Lost and Damned», som samtidig med slippet av den nye episoden gjøres tilgjengelig på disk med tittelen «Episodes from Liberty City».

Debuttraileren, der Rockstar på sine hjemmesider lover de første levende bildene fra «The Ballad of Gay Tony», slippes tirsdag 1. september, mens den nedlastbare utvidelsen kommer 29. oktober.

Les også: «Uncharted 2» og «Gay Tony» i oktober.
Les også: Episode 2 gir oss Gay Theft Auto.

Rockstar har så langt uttalt at vi vil få en annerledes GTA-opplevelse denne høsten.

- Denne episoden med fokus på dekadent uteliv står i sterk kontrast med motorsykkelgjengene i «The Lost and Damned», samtidig som det gir oss nye spillmuligheter, uttalte Rockstars Sam Houser i forbindelse med annonseringen.

I «The Ballad of Gay Tony» spiller du som Luis Lopez, assistenten til nattklubbeieren Tony «Gay» Prince, som er en skikkelse vi har møtt i flere GTA-spill. Du blir kastet inn i en maktkamp som i rette GTA-stil handler om blod, penger, makt og vold.

Og denne gang lover Rockstar mer glamour, paljetter og disko enn den tøffe og rocka «The Lost and Damned».

«Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony» kan lastes ned fra Xbox Live 29. oktober. Samme dag slippes «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony» på fysisk format, en disk som gjør at du kan spille utvidelsene uten å eie GTA IV-spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3