«Gay Tony» og «Uncharted 2» i oktober

Det brygger opp til det årlige høstslippet i spillenes verden. Nå har flere av høstens storspill fått lanseringsdato.

23. juli 2009 16:56

Høsten er som kjent den mest tettpakkede sesongen for slipp av spill. Det har blitt tradisjon at en rekke spill i månedene før jul kjemper om vår oppmerksomhet - og en plass under juletreet.

Denne høsten er minst like tettpakket med spennende titler, og nå har tre av dem fått slippdato.

Les også: De beste E3-spillene.
Se også: Skjermbilder fra «Uncharted 2: Among Theives».

KALENDERFEST

Den andre utvidelsespakken til ett fjorårets hotteste titler, «Grand Theft Auto IV», har fått dato 29. oktober, og slippes eksklusivt til Xbox 360.

«The Ballad of Gay Tony», som episoden heter, kan kjøpes online via Xbox Marketplace, men skal også slippes i en egen pakke sammen med den første utvidelsespakken kalt «Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned». Prisen på denne pakken vil sannsynligvis ligge mellom 349,- og 399.

Den svært lovende oppfølgeren til PS3-klassikeren «Uncharted: Drakes Fortune» har også endelig fått en slippdato. «Uncharted 2: Among Thieves» klarte også å kare til seg hele tre priser under årets E3, deriblant «Best Console Game» og «Best of Show».

Ifølge utvikleren slippes det 23. oktober i europa, noe som sannsynligvis betyr enten 21. eller 28. oktober i Norge, da Sony har for vane å slippe spill på onsdager i Norge.

Sist men ikke minst har EA endelig sluppet en dato for sitt nye spill i Need For Speed-serien. Etter at mange i fjor trodde serien kom til å bli lagt ned, har EA nå i stedet satt inn høygiret og tenkt helt nytt.

De har annonsert tre nye spill i serien, og nå har DS- og Wii-spillet «Need For Speed Nitro» fått lanseringsdato den 19. november , mens «Need For Speed SHIFT» kommer til Xbox 360, PS3, PC og PSP 17. september.

Online-racingspillet «Need for Speed: World Online» har foreløpig ikke fått en bekreftet lanseringsdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3