«District 9» inkluderer «God of War III»-demo

Amerikanere får «God of War III»-demo på kjøpet av den Peter Jackson-produserte filmen «District 9».

29. oktober 2009 16:14

Ukens gladmelding fra Sony - men dessverre bare om du er amerikaner eller har en Blu-ray-spiller som takler flere regioner: Kjøp Blu-ray-versjonen av «District 9» og få en demo av «God of War III» på kjøpet!

Dette er, i følge den amerikanske PlayStation-bloggen som overbringer denne nyheten, første gang en slik dobbel-film/spillkombo inkluderes på én og samme Blu-ray-plate.

TO GODBITER I ÉN SMEKK

Filmen er regissert av Neill Blomkamp og produsert av «Ringenes Herre»-regissør Peter Jackson.

Nettopp denne duoen var en stund aktuelle til å filmatisere Microsoft-flaggskipet «Halo».

Jackson var også i gang med å lage nye spill i Halo-serien, helt til samarbeidet i følge Jackson surnet.

Microsoft på den andre side, var ikke like bombastiske da de kort tid etter kommenterte stjerneregissørens sure oppstøt.

Les også: Mer sex i «God of War III»?
Les også: Slik ser «God of War III» ut i aksjon.


Les også: «God of War III» brettes ut i spillmagasin.

«District 9» kommer ut på Blu-ray 29. desember, melder den offisielle PlayStation-bloggen. I følge Play.com skal filmen ut i Europa 28. desember.

Sony sier til Eurogamer at dette tilbudet bare gjelder USA, dessverre. Og Blu-ray-filmen blir i tillegg regionkodet. Representanten fra Sonys Europakontor sier at man snart vil gå ut med planene for hvordan demoen skal introduseres på vårt kontinent.

Det er E3-demoen, som PressFire fikk sjansen til å teste på messegulvet, som er med i denne snadderpakken.

«God of War III» er ventet i mars neste år, eksklusivt til PlayStation 3. En HD-oppdatert samling av de to første GoW-spillene slippes i USA før jul, mens vi i Europa må vente på denne til neste år. E3-demoen er for øvrig også inkludert i «God of War Collection» (ute i USA 17. november), i form av en kode som låser den opp og kan lastes ned på din PS3.

Se E3-traileren av «God of War III»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3