Mer sex i «God of War III»?

Kratos har svingt seg i sengehalmen før, men utviklerne bak storspillet som er ventet senere i år har mer på lager.

18. februar 2009 10:48

Den PlayStation 3-eksklusive tittelen er i sluttfasen av utviklingen, og den aller første videosmakebiten ble nylig sluppet sammen med flere detaljer rundt omfanget, historien og andre interessante detaljer.

Se den første videoen fra spillet
her

.

VIL INNOVERE SEXEN

- Hvis vi inkluderer et sex-minispill og ikke gjør noe nytt med det, vil folk si at det begynner å bli utdatert.

Hvis vi ikke inkluderer et sex-minispill, vil fansen bli i harnisk, sier spillets regissør Stig Asmussen, i følge Kotaku.

Det har dukket opp sexscener i de andre «God of War»-spillene – også i fjorårets PSP-versjon «Chains of Olympus».

Asmussen sier studioet nå er i en prosess der de vurderer om de skal inkludere noe slikt i det kommende spillet.

- Hvis det fungerer og passer i opplevelsen, da vil vi gjøre det. Hvis det ikke lar seg praktisere vil jeg ikke ha noe problem med å si ”dette utvikler seg til å bli en gimmick” og bruke resursene et annet sted.Sex har nærmest blitt et varemerke for spillserien og er løst på omtrent samme måte i samtlige «God of War»-spill. Som et avbrekk i den ellers så actionfylte historien, skal du som karakteren Kratos svinge deg i senga med en dame eller to.

Sex-minispillene utføres gjennom repeterende trykking på bestemte knapper, ofte etterfulgt av en ekstatisk bevegelse på analogstikken for å oppnå klimaks.


«God of War III» har ikke fått en offisiell lanseringsdato enda.

Se video fra sex-spillet i «God of War II» her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3