Dette er «God of War 3»

Artikkel fra siste GameInformer avslører detaljer om «God of War 3».

11. februar 2009 19:03

Det nyeste GameInformer Magazine får utviklerne i Sony Santa Monica til å lette litt på sløret rundt hva vi kan forvente oss fra «God of War 3».

Og lista legges høyt – om den ikke gjorde det fra før, når verden fikk se de første bildene fra spillet.

- Vi ønsker at dette skal bli spillet som viser folk hva yteevnen til PS3 er, sier spillregissør Stig Asmussen til magasinet.Les om PressFires 21 mest etterlengtede titler i 2009.

FIRE GANGER BEDRE GRAFIKK

Spillkarakteren Kratos vil bli fire ganger bedre skildret enn i forrige spill, da på PS2, sier art director Ken Feldman.

- Kratos på PS2 var antageligvis rundt 5000 polygoner, mens nå er han 20.000. Vi ville ikke engang ha klart å laste han inn på en PS2, sier Feldman.- Han er nå en levende, pustende karakter, supplerer Asmussen.Det bekreftes i intervjuet at det ikke vil bli multiplayer i «God of War 3», men det hintes om nedlastbart innhold en gang i fremtiden.

MER INFO LEKKET PÅ FORUM

En bruker på Gamefaqs forum som har fått et tidlig eksemplar av det amerikanske spillmagasinet Game Informer, kan avsløre enda mer informasjon om den svært etterlengtede «God of War 3».

Her er detaljene som blir avslørt i den åtte sider lange artikkelen:

•    Det vil være være opp til 50 fiender samtidig på skjermen. (Gears of War 1 og 2 hadde max 15).
•    Du kan ri og kontrollere Cyclopser.
•    Kratos er nå bygget opp av 20.000 polygoner. (PS2-versjonen var bygget av 5.000).
•    Våpnene er nå mer varierte. De oppleves som et helt nytt våpen, ikke bare annen type angrep, men må behandles som et helt unikt våpen.
•    «Løve-hanskene» vi har sett bilder av kalles «Cestus» (se bildet).
•    Fiendene er mye smartere. Noen av fiendene har en kommandør som kontrollerer dem.
•    Hver fiende vil ha et unikt utseende. De kan tilhøre samme type, men vil ha forskjellig utseende. Eksempelvis vil et skjelett se annerledes ut en et annet.
•    Flere bosser enn «Gears of War», men færre bosser enn i «GoW 2».
•    Spillet får ingen flerspiller.
•    Hades blir en boss Kratos må slåss mot.
Detaljene blir også bekreftet av andre brukere som har fått sitt eksemplar av siste Game Informer.Det er forventet at flere detaljer om «God of War 3» slippes fredag 13. februar. Den gangen fra offisielt hold via Sonys egen Twitter-konto.


Vi holder pusten og kommer tilbake med mer når informasjonen kravler ut på internett.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3