«God of War Collection» i 2010

Sony bekrefter at de av praktiske årsaker ikke får til å relansere de oppusete God of War-spillene både i USA og Europa. Men du kan fortsatt spille dem før jul.

3. september 2009 13:26

For noen dager siden kom meldingen om at Sony holder på å pusse opp «God of War» og «God of War II», og at disse spillene skal lanseres som en forsmak på det tredje GoW-spillet, ventet i mars neste år.

ÅPNER FOR IMPORT

Alle de som har ventet på slike nyheter og sprettet sjampisen, er nødt til å finne frem korken.

Vi i Europa må nemlig vente til 2010 på «God of War Collection», bekrefter Sony overfor spillnettsiden VG247.

- Vi holder på med å se på muligheter for å bringe God of War I og II til Sonykunder på PS3, men det vil ikke være mulig å slippe spillene dette kalenderåret.

- Vi kommer med mer informasjon senere, lyder det i uttalelsen fra Sonys Europakontor.

Samlingen skal imidlertid ut i USA i år, før jul, og er remastrede versjoner av originalene gjengitt i 720p-grafikk og støtte for trophies.

Les også: Vi testet «God of War III» på E3.


Les også: HD-versjoner av God of War-spill annonsert.

Spillene samles på én Blu-ray-plate og det er utviklerne i Bluepoint Games som står for oppussingsarbeidet. De har tidligere lagd PSN-spillet «Blast Factor».

Dersom julekosen ikke blir komplett uten «God of War Collection», har du imidlertid rikelig med muligheter. Sony bekrefter nemlig at samlingen vil være sonefri, og det finnes nok av nettbutikker i USA og Canada som også sender til Europa.

Se video fra God of War III:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3