HD-versjoner av «God of War» og «God of War II» annonsert

Fansen ville ha snadderversjon av de to første God of War-titlene, og Sony tar ansvar.

31. august 2009 19:20

I en pressemelding har Sony i dag annonsert at PlayStation 2-spillene «God of War» og «God of War II» kommer i HD-versjoner til PlayStation 3.

Les også: Vi testet «God of War III».

Du får dermed en ypperlig mulighet til å spille deg opp før det tredje spillet i serien slippes en gang til neste år.

OPPGRADERT FOR PS3

Begge spillene kommer samlet på én Blu-Ray, og har blitt oppgradert med høyere oppløsning.

- God of War Collection vil inneholde oppgraderte versjoner av både «God of War» og «God of War II» på én Blu-Ray disk i full 1280x720-oppløsning, sier pressemeldingen og fortsetter.

- Begge de kritikerroste spillene, som originalt ble laget for PlayStation 2, har blitt remastret med anti-alias-grafikk og 60 bilder i sekundet for en glatt spillopplevelse på PS3, sa pressemeldingen.

LYTTET TIL FANSEN

Sony slapp for en stund tilbake et spørreskjema hvor de spurte hva fansen ønsket i forbindelse med «God of War III».

HD-versjoner av de to første spillene sto øverst på lista.

 - Våre fans snakket, og vi lyttet; takket være samarbeidet vårt med Bluepoint Games kan både nybegynnere og fans av serien oppleve episke «God of War» og «God of War II» i fantastiske 720p på PS3, uttaler Sony-sjef Scott Rohde i pressemeldingen.

I tillegg får begge spillene støtte for trophies, noe som gir deg en god grunn til å spille gjennom begge spillene på ny.

Har du aldri spilt spillene, så er det en flott måte å forberede seg på slippet av «God of War III», som slippes til PS3 mars 2010.

Ingen dato er ennå avslørt for «God of War Collection», men den skal slippes til julen i USA. Vi håper på en lignende dato i Norge. Bluepoing Games har tidligere stått bak PSN-spillet «Blast Factor».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3