«FIFA 11»-detaljer lekker ut

Økt spillerforståelse, smartere keepere og rendyrk de individuelle egenskapene hos spillerne dine. De første «FIFA 11»-opplysningene lekker ut.

8. juni 2010 21:27

Det er fortsatt litt tidlig for EA å komme med en offisiell kunngjøring rundt detaljene i «FIFA 11», men det forhindrer likevel ikke lekkasjene fra magasiner å spre noe av budskapet litt i forkant.

Det er forresten ventet at de første opplysningene fra dette spillet kommer tikkende med det aller første. For å korte ned ventetiden litt har EA nettopp sluppet det første bildet fra «FIFA 11» på sin Facebook-side. Herrebladet Zoo gir oss de første detaljene.

Les også: Intervju med utvikleren bak «FIFA 10».

PRO PASSING

Slike lekkasjer skjedde sist helg med «inFAMOUS 2», etter at Game Informer gikk i trykken med de første detaljene, og det skjer tilsynelatende nå med «FIFA 11».

Det at det neste FIFA-spillet kommer ut i høst er ingen overraskelse. Det gjør det hvert år. Men det engelske herremagasinet Zoo viderebringer like fullt de første detaljene fra det forestående FIFA-spillet.

Midt mellom bilreportasjer, tester av jaktvåpen og helt sikkert et par håpefulle puppemodeller, presenterer nemlig Zoo noen av nyhetene til «FIFA 11» - og stikkordene for spillet er så langt individuelt særpreg, økte muligheter til å sentre ballen, målvakter med økt IQ samt muligheten til å lage dine egne kamprop, skal vi tro vanligvis så etterrettelige Eurogamer som har tittet i Zoo-artikkelen.

Les også: Vår anmeldelse av «2010 FIFA World Cup South Africa».


Les også: Vår anmeldelse av «FIFA 10».

Pro Passing heter en ny funksjon som stiller økte krav til deg som spiller, men om du fikser biffen skal du få flere muligheter til å drive oppbyggende lagspill. Fra før vet vi at «FIFA 11» skal straffe pøbler som stikker av underveis i onlinekamper, noe som Simon Humber hos EA røpet i et intervju i februar. Da sa han at de jobbet med å sikre en god opplevelse for de som verdsetter en fotballdyst over nett med andre.

EA vil også mest sannsynlig snart offentliggjøre et fokus på individuelle ferdigheter i spillet i år, som gir seg utslag i at nye kroppstyper lettere lar deg skille spillere fra hverandre og at de innehar ulike attributter på en mer synlig måte når dommeren blåser i fløyta.

Eurogamer viderebringer dessuten nyheter om flere pasningsalternativ – som gjennombruddspasninger med backspin eller mer målretta stikkballer, og keeperne skal rustes opp ytterligere hva gjelder spilleforståelse.

Og som prikken over i’en når det gjelder det personlige særtrekket, skriver Zoo at du får mulighet til å personifisere intromusikken og heiaropene til laget ditt.


Forvent at vi får vite mye mer om «FIFA 11» i løpet av kun kort tid. «FIFA 11» vil bli lansert i løpet av høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3