«Comic Jumper»-skaperne jobber med to nye spill

Twisted Pixel har passert stadiet der de bare må fokusere på ett nytt prosjekt av gangen.

27. oktober 2010 23:43

En av grunnleggerne av Twisted Pixel, Josh Bear, har bekreftet at studioet nå har to spill i utvikling – og at en annonsering av det ene mest sannsynlig vil komme før årsskiftet.

Twisted Pixel lanserte nettopp «Comic Jumper» via Xbox 360-tjenesten LIVE Marketplace, og har før det stått bak «The Maw» og «’Splosion Man» – også det spill som du finner på Microsoft-konsollen.

Ovenfor spillnettsiden Evil Avatar bekrefter Josh Bear at de nå har nok folk og ressurser til å jobbe med to prosjekter parallelt.

Les også: Vår anmeldelse av «The Maw».
Les også: Vår anmeldelse av «’Splosion Man».
Les også: Vår anmeldelse av «Comic Jumper».

KAN VI HÅPE PÅ «SPILLENES HELLIGE GRAL»?

«Comic Jumper» er et spill som nærmest ber om påfyll av innhold. Ikke nødvendigvis for at historiedelen er veldig kort (noe den tilfeldigvis er), men mest for at strukturen på spillet er lagt opp til nedlastbare utvidelser.

Her følger du hovedpersonen Captain Smiley gjennom forskjellige typer tegneserieeventyr – noe som er lagt opp med en løs snipp i forhold til strukturen i spillet.

Evil Avatar spurte om nettopp dette med utvidelser til «Comic Jumper». Bear svarte at man ikke har avskrevet mulighetene, men i stedet fokuserer tungt på sine neste prosjekter.

Det er to nyheter som vi i PressFire har skrevet om i løpet av de siste månedene som kanskje har en viss relevans til disse mystiske planene:

Først saken om at Twisted Pixel har vært involvert med et MMO sammen med Turbine, og deretter at Harmonix-veteranen Dan Teasdale sa opp jobben hos Rock Band-utviklerne for å slutte seg til Twisted Pixel i stedet.

Spesielt den sistnevnte saken kan ha noe med minst ett av prosjektene å gjøre. Teasdale sa nemlig dette om jobben han snart skulle ta fatt på:

- Det er den hellige gral for en designerstilling – jeg får bidra og hjelpe med å styre retningen til en tittel med god økonomisk støtte og et lite, tett superteam, samtidig som det er mulig å være direkte involvert og jeg kan påvirke alle sider av spillet.

I tillegg omtalte han spillet som «latterlig kult», noe som utvilsomt høres lovende ut.

Turbine-jobben var av det utradisjonelle slaget. Twisted Pixel lekket nyheten selv om at de hadde jobbet med spillet, men unnlot å si hva dette prosjektet egentlig handler om. «Comic Jumper»-skaperne var bare innleide for å hjelpe til.

- Det er fortsatt hysj, hysj, men vi har nettopp gjort oss ferdige med en kontrakt hos Turbine for å hjelpe dem å bygge et fantastisk, nytt MMO-spill ment for konsoller, står det på Twisted Pixels hjemmeside.

- Vil du har mer info, må du ta det opp med Turbine for vi kan ikke røpe mer rundt deres topphemmelige spill. Det var et morsomt prosjekt og vi er stolte over jobben vi gjorde. Vi kan ikke vente med å spille det selv - etter at det er lansert, het det videre.

 

«Comic Jumper» ble lansert til Xbox LIVE Marketplace, og koster like i underkant av en hundrelapp.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3