Nytt Assassin’s Creed med onlinedel

Neste Assassin’s Creed-utgivelse vil by på online flerspiller, bekrefter utgiveren. Og ventetiden blir heller ikke lang.

13. januar 2010 20:40

Assassin’s Creed-spillene er utvilsomt blant de mest innbringende for Ubisoft. Utvidelsene til «Assassin’s Creed II» er allerede priset og klare til å slippes i løpet av starten av 2010, men fans av disse spillene har god grunn til å glede seg til enda mer.

Ubisoft har nå nemlig snakket om et kobbel av utgivelser ventet i løpet av det neste året, og her blir et helt nytt sideprodukt introdusert, en ny episodebasert Assassin's Creed-tittel med Ezio, som altså inneholder en flerspillerdel.

Les også: Hinter om mer Assassin's Creed i 2010.

EZIO PÅ NYE EVENTYR

Til nå har Ubisoft fokusert på sterke enspilleropplevelser og forsøkt å bygge et fundament rent spillmekanisk.

Sammen med en oppslukende historiedel kan dette fint fostre flere oppfølgere på sikt.

Sébastien Puel, produsent bak spillene, har tidligere uttalt at det slettes ikke er noen grunn til å stoppe etter bare tre spill.

Les også: Vår anmeldelse av «Assassin's Creed».
Les også: Vår anmeldelse av «Assassin's Creed II».

Den største nyheten rundt et helt nytt Assassin’s Creed-produkt er definitivt at det legges opp til en online flerspillerdel – og at Ubisoft planlegger å få det ut før våren 2011.

Finansåret 2010-2011 varer fra 1. april 2010 til 31. mars 2011 Det er altså i løpet av denne perioden at det planlegges lansering av mer Assassin's Creed. I tillegg slapp Ubisoft nyheter om en hel del flere titler som alle skal ut i samme periode:

- Finansåret 2010-2011 vil få oppleve flere tunge merkenavn sammenlignet med finansåret 2009-2010, inklusive «Splinter Cell: Conviction», et nytt spill i Tom Clancy’s Ghost Recon-serien, «Prince of Persia: The Forgotten Sands», «Driver», «Raving Rabbids 4» og en ny episode av Assassin’s Creed som vil bli det første i serien med en online flerspillermodus, heter det i en pressemelding fra Ubisoft som Kotaku referer fra.

Dette er ikke en del av de annonserte utvidelsene til «Assassin's Creed II», og heller ikke et tredje spill i serien. IGN har fått Ubisoft til å forklare litt nærmere hva det dreier seg om. Utgiveren forteller at «Assassin's Creed Episodes» (som er arbeidstittelen) vil fortsette med Ezio som spillbar karakter.

Onlinedelen vil bli integrert i et helt nytt prosjekt som fortsetter handlingen der «Assassin's Creed II» slapp.

Samtidig meddeler Ubisoft at man nok en gang har valgt å utsette «Splinter Cell: Conviction», som egentlig skulle ut i neste måned, samt strategispillet «R.U.S.E.» - noe du kan lese mer om her.

Les også: PressFire har testet «R.U.S.E.».

I pressemeldingen nevnes også et helt nytt (og revitalisert) Driver-spill, pluss det fjerde Raving Rabbids til Wii og et nytt Ghost Recon-spill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3