Hinter om mer Assassin’s Creed i 2010

Ubisoft forbereder seg på å slippe «Assassin’s Creed II» senere denne måneden, men hinter allerede om mer fra serien til neste år.

5. november 2009 14:53

Under en konferanse med investorer nå nylig, uttalte Ubisofts Alain Martinez at vi kan forvente å se mer til Assassin’s Creed i 2010.

I følge Gamespot ble Martinez spurt om planene for franchisen i 2010 da den litt kryptiske, men like fullt spennende, uttalelsen kom:

- Det kan komme noe vedrørende Assassin’s Creed, og du har allerede nevnt at det kommer en Prince of Persia-film.

FLERE UBISOFT-SPILL PÅ VEI

Det er vanskelig å se helt klart hva han sikter til.

Kommer det et nytt AC-spill, en spin-off-tittel? Eller en god slump med nytt nedlastbart innhold?

Men det kan tyde på at man planlegger å rulle ut planene om å filmatisere Assassin’s Creed i og med at han bringer opp Prince of Persia som et eksempel.

Les også: Nytt Prince of Persia samtidig med filmpremieren?
Les også: Se den ferske
«Prince of Persia: Sands of Time»

-filmtraileren.

Det var flere interessante uttalelser som kom i løpet av dette investormøtet. CEO i Ubisoft, Yves Guillemot, fortalte nemlig at selskapet har noen hull i sin portofolie.

Han nevnte racing-, slåsse, og rollespillsjangerne som eksempler, og lovte at Ubisoft snart vil komme med nyheter om spill som skal gjøre Ubisoft konkurransedyktige også innenfor disse spillsjangerene.

Les også: Se den første Assassin's Creed-kortfilmen.

Tidligere i høst uttalte en kollega i Ubisoft seg om arbeidet med å lage flere Assassin’s Creed-spill.

Det man til nå har trodd ville bli en triologi av spill kan fort vise seg å bli langt flere spill. Sébastian Puel, produsenten bak spillene, sa nemlig dette:

- Jeg blir ofte spurt om vi kommer til å lage et tredje AC-spill. Vi kan lage 35 slike spill, sa Puel.

I intervjuet med Xbox World 360 snakket han i tillegg om muligheten til å legge det tredje spillet til 2. verdenskrig.

«Assassin’s Creed II» slippes til PlayStation 3 og Xbox 360 19. november. PC-utgaven kommer først til neste år. Det kommer også egne DS- og PSP-spill i nærmeste fremtid.

Se trailer fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3