Vurderer å legge «Assassin’s Creed III» til 2. verdenskrig

Produsent Sébastien Puel diskuterer mulighetene for å overraske gjennom det tredje Assassin’s Creed-spillet. Han røper dessuten at Ubisoft kan komme til å lage mange spill i serien, også etter at triologien er avsluttet.

14. oktober 2009 12:02

Så langt har Assassin’s Creed-spillene tatt oss med til Det Tredje Korstoget i Midtøsten anno 1191 (det første) og den Italienske Renessansen (oppfølgeren som kommer i november).

Les også: Vår anmeldelse av «Assassin’s Creed».

I et intervju med Xbox World 360, gjengitt av CVG, snakker Ubisoft-produsent Sébastian Puel om mulighetene til å overraske gjennom et tredje spill i serien.

Hva med 2. verdenskrig som tidsepoke, og en kvinnelig protagonist i det neste spillet? Hvorfor ikke, svarer utvikleren.

- Vi har hatt diskusjoner vedrørende nettopp det temaet, svarer Puel når han blir spurt om man har vurdert å introdusere en kvinnelig snikmorder.

- Det kunne være virkelig interessant, men vi hadde da trengt en passende tidsepoke og sted for det, fortsetter han.

- VI KAN LAGE 35 ASSASSIN'S CREED-SPILL TIL

De to første spillene lar deg spille som henholdsvis Altäir og Ezio, to nevenyttige menn.

Før Ubisoft tok bladet fra munnen og begynte å snakke om «Assassin’s Creed II» i vår, gikk mange spekulasjoner ut på at vi enten i oppfølgeren, eller i et tredje spill, kanskje fikk ta turen til den franske revolusjonen.

Ubisoft kan kanskje komme til å flytte handlingen enda lengre frem i tid, nærmere bestemt til 1940-åra og WWII.

- Hvor ville dette fungert? Vi vil ikke bare bestemme oss for forandring og ha en kvinnelig helt, for den første inspirasjonen er alltid tidsepoken, men hvis man for eksempel snakker om 2. verdenskrig så ble økonomien i England og Frankrike styrt av kvinner fordi mennene var bortreist for å krige.

- Så kanskje, i den sammenheng, kan du bli en kvinne i England under WWII. Hvorfor ikke? Ingenting hindrer oss fra å gjøre noe slikt, forteller Sébastien Puel i intervjuet.

Opprinnelig var planene en triologi med Assassin’s Creed-spill, men produsenten sier at mulighetene til å utvide er så store at det kan bli flere spill.

- Jeg blir ofte spurt om vi kommer til å lage et tredje AC-spill. Vi kan lage 35 slike spill, sier han.

«Assassin’s Creed II» slippes til PlayStation 3 og Xbox 360 19. november. PC-versjonen kommer ikke før neste år, mens det også lanseres egne DS- og PSP-spill i Assassin's Creed-serien som kommer senere denne høsten.

Se «Assassin’s Creed II»-trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3