Snakker ut om «Assassin’s Creed 2»

Ryktene har florert, men nå snakker for første gang utviklerne bak en av årets mest etterlengtede oppfølgere ut.

16. april 2009 19:05

Datoen 16. april har vært imøtesett med en viss spenning, for dette var dagen da Ubisoft for første gang ville offentliggjøre detaljer rundt «Assassin’s Creed 2» - et spill som bekreftes å ha vært under utvikling i mer enn to år.

Ryktene og lekkasjene har allerede vært så unisone at vi for noen dager siden kunne samle trådene og antyde mye av det som nå blir bekreftet.

Les også: Flere «Assassin’s Creed 2»-avsløringer peker i samme retning.
Les også: Vår anmeldelse av «Assassin’s Creed».

Det beste av alt? Spillet kommer ut allerede før jul.

Spillet foregår i Italia på 1400-tallet, og tar deg med til byer som Venezia, Toscana og Firenze, forteller nå utviklerne.

Valget av denne epoken var ikke tilfeldig. Dette var en tid da store deler av verdenshistorien ble endret gjennom innflytelsesrike personer som Leondardo da Vinci. Da Vincis tegninger dukket også opp i den aller første traileren (se nederst i saken) og røpet hint om både epoken og luftige svev som vil bli mulig i «Assassin’s Creed 2», der du også kan svømme og dykke.

Du kan se fram til å prøve da Vincis flyveinnretning, som gir deg enda flere bevegelsesmuligheter, i følge opplysninger Game Informer kommer med.

Se en lengre liste med detaljer i vårt forum.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3