Slik blir «Assassin’s Creed II»-utvidelsene

Ubisoft forklarer innholdet i utvidelsene som er annonsert, og gir oss en pris for ekstrainnholdet til «Assassin’s Creed II».

16. desember 2009 20:33

I begynnelsen av desember bekreftet Ubisoft at det kommer to utvidelser til et av høstens storspill «Assassin’s Creed II».

Men man utelot detaljer om innholdet i disse to pakkene som skal ut i januar og februar, og snakket heller ikke om hva det koster å forlenge spillopplevelsen om du allerede har lekt snikmorder i rennesansens Italia og lengter etter mer å gjøre.

Les også: Vår anmeldelse av «Assassin's Creed II».
Se også: Ferske skjermbilder fra utvidelsene til spillet.

(Se video nederst i saken, der Ubisofts Patrice Desilets forklarer innholdet i utvidelsene).

NYE OPPDRAG

Nå har utgiveren delt flere detaljer med oss, og det virker som om spillopplevelsen først blir komplett om du punger ut for disse to ekstraepisodene.

Den første pakken, kalt The Battle of Forli, koster 3.99 dollar (norske priser er fortsatt ikke bekreftet), og kommer både til PlayStation 3 og Xbox 360, skriver Kotaku.

Ubisoft har enda ikke bekreftet konkrete datoer for disse to utvidelsene.

Med begge disse ekstraepisodene fyller du ut de manglende DNA-delene hos hovedpersonen Ezio.

The Battle of Forli inneholder seks nye ”minner”, eller oppdrag om du vil, og lar deg få enda en tur i Leonardos flyvemaskin i tillegg til å nøste opp de løse trådene vedrørende Caterina Sforza og en Machiavelli i nød, som vi antydet da Ubisoft annonserte kun titlene til disse to utvidelsene.

Les også: - «Assassin's Creed III» kan bli lagt til 2. verdenskrig.
Les også: Hinter om mer «Assassin's Creed» i 2010.

Den andre pakken med nedlastbart materiale, Bonfire of Vanities, låser opp et helt nytt område i Firenze og du får muligheten til å låse opp en helt ny hoppeteknikk som helt sikkert kommer godt med når du skal bekjempe den kliss gærne munken Saconarola. De ti nye ”minnene” gir deg også et mye større og mer overordnet mål med å befri byen.

Den andre utvidelsen er prissatt til 4.99 dollar, altså én dollar mer enn den første.

Begge utvidelsene er på over 1 GB hver, så rydd plass på harddisken før du tar fatt på nye «Assassin’s Creed II»-eventyr på nyåret.


Se video med creative director Patrice Desilets fra Ubisoft:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3