«Assassin’s Creed II»-utvidelser på nyåret

Ubisoft har annonsert to utvidelser til «Assassin’s Creed II». Den første kommer allerede i januar.

2. desember 2009 13:03

Disse to utvidelsene vil kanskje lappe sammen deler av historien, i tilfelle du føler at «Assassin’s Creed II» etterlot noen deler litt uforløst?

«The Battle of Forli» slippes først, og kommer til PlayStation 3 og Xbox 360 i januar. Ubisoft har så langt ikke gitt en eksakt dato men antyder at begge utvidelsene vil være på rundt 1 GB.

Les også: Vår anmeldelse av «Assassin’s Creed II».
Les også: Hinter om mer
«Assassin's Creed»

i 2010.

«Bonfire of Vanities», som er navnet på den andre utvidelsen, kommer måneden etter.

GJENSYN MED EN KJENNING?

Vi vet ikke hva prisen for pakkene blir enda, men det er stor sjanse for at disse to utvidelsene kan fylle ut deler av handlingen i «Assassin's Creed II» som ble hengende litt i lufta.

Navnene på utvidelsene røper i det minste hvor handlingen vil bli lagt når spillet snart skal utbroderes.

Forli er en italiensk by nordøst i landet, mest kjent for å være fødestedet til maleren Melozzo da Forli.

Epoken som «Assassin's Creed II» utspiller seg i, inneholder en klar link til en bestemt historisk skikkelse som dukker opp i spillet. En del som mildt sagt har potensial for mer handling.

Les mer (om du vil) her.

Navnet på den andre utvidelsen, «Bonfire of Vanities», tar for seg en tid da presteskapet i Firenze organiserte brenninger av gjenstander som representerte forfengelighet - som sminke, kunst og bøker.

Ubisoft lover å komme med flere detaljer rundt disse to utvidelsene, som pris, dato og kanskje mer om innholdet, senere denne måneden.

«Assassin's Creed II» ble sluppet 19. november til Xbox 360 og PlayStation 3. En PC-versjon kommer først til neste år. Det finnes også en PSP-tittel ute, kalt «Assassin's Creed: Bloodlines».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3