«Splinter Cell Conviction» og «R.U.S.E» utsettes

Ubisoft flytter store titler til neste finansår.

13. januar 2010 20:16

Den svært etterlengtede oppfølgeren i Splinter Cell-serien, som for første gang ble vist i spillbar form på E3 2009, har vært plaget med utsettelse en rekke ganger.

Opprinnelig var det planlagt før jul, men ble i sommer utsatt til 2010 på grunn av «vanskelig marked i 2009».

Les også: Betatest av «R.U.S.E».

UTSATT IGJEN

Og det ser ikke ut at klimaet i starten av 2010 er spesielt mye bedre for i dag kom meldingen om at Ubisoft velger å utsette ytterlige.

- De utsatte datoene for Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction og R.U.S.E, som før var planlagt for utgivelse for fjerde kvartal i finansåret 2009-2010, vil nå slippes i finansåret 2010-2011. Splinter Cell Conviction forventes nå å være i butikkene i april 2010, stod det i pressemeldingen.

Pressemeldingen sier ingenting om hvor lenge strategispillet «R.U.S.E» vil bli utsatt.

Markedsstrategiske utsettelser for å pynte på regnskaper er ikke uvanlig, selv om «Splinter Cell Conviction» har vært spesielt uheldig.

«Splinter Cell Conviction» er foreløpig kun annonsert til Xbox 360 og PC, mens «R.U.S.E» er annonsert til PS3, Xbox 360 og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3