«The Division» blir definitivt ikke ferdig i år

Bekrefter utsettelsen.

15. mai 2014 20:15

(PressFire.no): Det var med store ord og en feiende flott presentasjon på den viktige E3-spillmessa i Los Angeles i fjor, at Ubisoft viste oss «The Division» for første gang.

Etter debuten har det imidlertid vært relativt stille rundt prosjektet. Malmø-studioet som lager spillet, Massive, har holdt en lav profil.

Men mye tyder på at det var noen med svensk pass som sto bak opplysningene tidligere i år – der vi kunne høre at spillet på ingen måte kunne rekke julesalget 2014 eller komme ut før finansåret til Ubisoft ender i mars 2015, slik utgiveren først snakket om.

I dag har vi fått bekreftet at «Tom Clancy's The Division» ikke kommer i år, men i stedet flyttes til 2015.

 Kommer først når det er ferdig

Jobben med «The Division» er en mulighet man bare får én gang i livet, forteller Massive-utviklerne.

– Vi skaper noe vi virkelig er stolte av, og ønsker ikke å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi slipper spillet først når det er ferdig, skriver Massive i denne bloggposten.

Svenskene har fått hjelp fra Reflections og Red Storm Entertainment, to Ubisoft-studioer som er eksperter på sine områder. Disse skal bidra med autentisk bil- og skytefølelse til dette spillet.

Til de nye konsollene

Neste måned sparkes et nytt E3 i gang. Her blir «The Division» en del av Ubisofts pressekonferanse, noe Massive selv bekrefter i løpet av kveldens oppdatering rundt spillets fremtid.

Det kommer også fram at spillet definitivt ikke slippes til de «gamle» konsollene, bare PlayStation 4, Xbox One og pc. Wii U er heller ikke nevnt i denne omgang.

Det vi vet om «The Division» stammer stort sett fra den første demonstrasjonen til spillet på E3 i fjor sommer. Her fikk vi lovnader om at dette blir et massivt, tilknyttet og onlinefiksert skytespill skildret i tredjeperson. Det får også støtte for nettbretthjelp, om du vil ha en kompis fra sidelinja.

New York er på randen av å rakne og kaoset råder. Et virus sørger for at metropolen kollapser på bare få dager. Du hopper inn i rollen som medlem av en spesialgruppe i Strategic Homeland Division, og låner Tom Clancy-lisensen Ubisoft allerede sitter på.

«»

Far Cry 4 er på vei

Utsettelsen til «The Division» minner en del om situasjonen rundt «Watch Dogs», et annet spill fra Ubisoft som fikk en pangvisning under E3. Et Examiner-intervju med David Polfeldt, daglig leder i Massive, forberedte oss i forrige måned på dagens utsettelse.

I løpet av en prat med investorene sine i kveld, bekreftet også Ubisoft «Far Cry 4».

Både «Far Cry»-oppfølgeren og «The Division» blir helt sikkert å se på pressekonferansen til dette franske selskapet 9. juni. Denne starter midnatt norsk tid, etter at først Microsoft og EA har gjort seg ferdig med sine briefer.

Denne filmen tar for seg teknologien svenskene har dyttet inn i spillmotoren, som danner ryggraden for «The Division»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3