- «The Division» kommer ikke i år

Det lovende spillet er visstnok knapt påbegynt.

7. januar 2014 18:05

(PressFire.no): «The Division» er et flerspillerfokusert actionspill som først ble presentert på E3-messen i fjor.

Spillet utvikles i Sverige av Ubisoft Massive, og det stjal showet for mange av oss som var til stede. Konseptet er ambisiøst, og grafikken er utrolig imponerende.

Det er et av de få kommende spillene som virkelig fremstår som en nestegenerasjonsopplevelse. I det minste visuelt.

Det kan imidlertid se ut til at spillet ikke kommer med det første. Ubisoft har operert med høsten 2014 som planlagt lanseringstidspunkt, men dette blir nå trukket i tvil.


Anonym informasjon

Svenske Gamereactor har nemlig vært i kontakt med mennesker som jobber i teamet i eller rundt dette spillet, og de forteller - anonymt, selvsagt - at 2014 er helt urealistisk.

Kort fortalt, Massive skal såvidt være ferdige med å utvikle spillets grafikkteknologi. De har knapt satt i gang med å utvikle selve innholdet.

Spillet er med andre ord nesten ikke påbegynt.

- Spillmotoren fungerer bra, den er ikke klar, men den fungerer bra. Selve spillutviklingen er dog knapt påbegynt, sier denne kilden til Gamereactor. 

Liker ikke presset

Det skal være en viss misnøye hos Massive med at Ubisoft har gått ut med 2014 som utgivelsesår, da det er et såpass stort prosjekt, og helt umulig å få ferdigstilt i år, mener vedkommende.

Et av Ubisoft mest profilerte spill, «Watch Dogs», ble i høst flyttet til et stykke uti 2014, og nå ser det ut til at «The Division» kan bli en 2015-utgivelse.

I denne filmen demonstrerer svenskene sin nye spillmotor, Snowdrop:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3