Nå kommer «Far Cry 4»

Ta kampen mot en selvoppnevnt konge i Himalaya-fjellene.

15. mai 2014 19:46

(PressFire.no): Ryktene om at neste «Far Cry»-spill tas til Himalaya-fjellene har sirkulert på nettet, men har ikke blitt bekreftet før nå.

I en pressemelding fra Ubisoft heter det at «spillerne denne gangen vil befinne seg i Kyrat, en vill og farlig villmark i Himalaya, hvor en skal slåss mot et regime styrt av en selvoppnevnt konge».

– 

Ikke som andre skytespill

Denne kongen skal du bekjempe med et visstnok enormt våpenarsenal og kjøretøy, samt slåss mot ville dyr. Elefantene som du kan klyve opp på, som de første ryktene dro fram, blir med i spillet.

Spillerne vil skrive sin egen historie i et eksotisk landskap, heter det videre.

De unike omgivelsene gjør at spillet skiller seg ut fra andre skytespill skildret i førsteperson, ifølge spillets produsent, Dan Hay.

Eksentrisk

Det kommer også fram av pressemeldingen at spillet uvikles av intet mindre enn fire studioer i Ubisoft, hvor både Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai og Ubisoft Kiev samarbeider.

I det forrige «Far Cry»-spillet ble vi tatt med til en øde øy, med mye jungel og «eksentriske» rollefigurer.

Til to konsollgenerasjoner

Spillet kommer i november og blir å finne på både PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One og Windows.

Det loves mer informasjon om spillet i tiden som kommer, inkludert Ubisoft pressekonferanse under årets E3 i Los Angeles 9. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3