Frister det å ri elefanter rundt i Himalaya?

Detaljer om det neste «Far Cry»-spillet er avslørt.

21. mars 2014 15:49

(PressFire.no): Nettstedet Eurogamer siterer troverdige kilder på at «Far Cry 4», det neste spillet i den populære serien, vil finne sted i og rundt Himalaya-fjellene.

Kildene skal god kjennskap til spillet, og avslører flere detaljer om utgivelsen: Spillet vil blant annet inkludere elefanter man kan ri på. Utover dette skal strukturen være nokså lik «Far Cry 3», med blant annet utposter som kan frigjøres og dyr som kan jaktes på.

Flere bekrefter

Det er ikke første gang vi hører om fjellsetting for «Far Cry 4». Den kjente kilden Superannuation hevdet i februar at spillet i essens er «Far Cry 3» overført til Himalaya-miljøene. Uten å vise den helt store entusiasmen for utviklingen.

Når det er sagt, «Far Cry 3» var en suksess, og det blir spennende å se hvordan den tradisjonelt tropisk-baserte spillserien gjør seg under vinterlige forhold.

Kommer det en «Blood Dragon»-oppfølger i samme slengen også?

Kryssgenerasjon-utgivelse?

Man regner med at spillet naturligvis kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC, men det er uklart om det også slippes til eldre konsoller.

Kildene til Eurogamer forteller at spillet, ikke overraskende, skal vises frem på E3-messen i sommer.

Antakeligvis sammen med nylekkede «Assassin’s Creed: Unity», og sikkert også lovende «The Division» og bilspillet «The Crew».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3