Får vi snart et «Batman: Arkham World»?

Jokeren spøker med oppfølger.

11. desember 2011 11:38

(PressFire.no): Årets amerikanske spillprisutdeling, Video Game Awards, er over for denne gang, og vi har fått en god bunke med nye trailere og info om spill.

Flere vi visste av og noen helt nye:

Les mer: Her er «Uncharted»-skapernes nye spill.


Les mer: «Command & Conquer: Generals 2» avslørt.


Les mer: Går fra skytefest «Gears of War» til Tower Defence i «Fortnite»


Les mer: Her er alle vinnerne av VGA 2011.

«Batman: Arkham City», som fikk terningtrill seks hos oss, var nominert i en rekke kategorier. En håndfull seiere ble det også, og de setter vi i fet skrift her blant klassene spillet hadde vinnersjanser i: «Beste originale musikk», «Beste spill basert på andre medier», «Beste grafikk», «Beste mannlige prestasjon», «Beste kvinnelige prestasjon», «Beste Action Adventure-spill», «Beste Xbox 360-spill» og «Årets beste spill».

Men det var Jokeren selv som stjal showet da han ble pekt ut som årets spillkarakter. Utviklerne hadde tilfeldigvis klasket sammen en video av ham til nettopp denne anledningen der Jokeren selv tok i mot prisen.

Men hvem bryr seg om prisen? I hånda holdt han manuset til «Batman: Arkham World», som han kastet til side før han gliste inn i kameraet og sa «Oops, spoilers».

Humorforsøk fra utvikler Rocksteady, kanskje, men om vi ser tilbake til den samme prisutdelingen i 2009 var det faktisk der «Batman: Arkham City» ble presentert for første gang også. Så hvem vet, kanskje får vi et «World»-spill?

Sant eller ei, mange ute der krysser nok fingrene til de blir blåsvarte og faller av.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3