Her er «Uncharted»-folkas nye spill!

Fra eventyr til dystopi. Se den første traileren!

11. desember 2011 08:48

(PressFire.no): De siste ukene har det gått mange rykter om hva som kom til å bli annonsert under Video Game Awards  i Los Angeles i natt.  Ett av spillene som ble fristet på forhånd, var en ny PlayStation 3-eksklusiv tittel som har fått navnet «The Last of Us».

Det viser seg nå at det er «Uncharted»-studioet Naughty Dog som lager «The Last of Us», og det er en ny vending for det respekterte studioet.

Denne gangen er det ikke småfrekke replikker fra en kjekkas i et eventyr på jakt etter en forsvunnet skatt. Nå skal vi heller jakte på mat for å overleve i en verden som er totalt ødelagt av et virus.

Joel og Ellie

I spillet er det mannen Joel og jenta Ellie som har hovedrollene:

- Naturen tar gradvis over sivilisasjonen, og tvinger de overlevende til å drepe for mat, våpen og hva enn de kan finne.

- Joel, en ubarmhjertig overlever, og Ellie, en modig ung tenåringsjente som er langt klokere enn alderen skulle tilsi, må jobbe sammen for å overleve reisen som gjenstår gjennom de forente stater, heter det i pressemeldingen.

Fargerik postapokalypse

I den første traileren (se den i bunnen)  får man se hvordan Joel og Ellie blir angrepet av noen mennesker som har blitt aggressive monstre. Vi får også se en by som er tydelig herjet, men hvor naturen er i ferd med å ta tilbake områdene.

Stemningen i traileren er ikke langt unna en krysning mellom «I Am Legend», «The Road» og tv-serien «The Walking Dead».

Ifølge en pressemelding er det spilldesigner og kreativ regissør fra «Uncharted 2», Bruce Straley og Neil Druckman, som har ansvaret for spillet.

Grafikken i traileren og skjermbilene som har blitt sluppet skal visstnok være hentet rett ut i fra spillet på en PlayStation 3. Det er vel ingen overraskelse at grafikken ser fantastisk ut, og er overraskende fargerikt med tanke på postapokalyptisk tema.

«The Last of Us» utvikles eksklusivt til PlayStation 3 og har ikke fått noen utgivelsesdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3