Det nye BioWare-spillet er avslørt

Ryktene stemte, men hvilket «Command & Conquer»-spill er det?

11. desember 2011 09:33

(PressFire.no): Ryktene vi skrev om for noen dager tilbake skulle vise seg å være sanne; Det neste spillet fra BioWare er et i «Command & Conquer»-serien.

Spillet ble offisielt vist frem på det amerikanske Video Game Awards 2011, og som flere i kommentarfeltet vårt gjettet seg frem til, så er det snakk om «Command & Conquer: Generals 2». Godt jobba, folkens!

Verden er etter årevis med kriging på vei til å bli en fredelig plass når alle verdenslederne samles for å skrive under på en fredsavtale. Dette blir det satt en stopper for når et terroristangrep sprenger alle i fillebiter – og verden kastes nok en gang ut i et fandenskap der generalene er de eneste som kontrollerer noe som helst.

I følge EA er Victory Games nå innlemmet under «BioWare»-paraplyen, og skifter navn til BioWare Victory. De står for utviklingen av «Generals 2», som kommer kun på PC.

- De siste åtte årene har fans av «Command & Conquer»-serien tryglet om en tur tilbake til «Generals»-universet, sier mannen som styrer produksjonen av spillet, Jon Van Caneghem, i en pressemelding.

- I toeren tar vi hele serien tilbake til røttene der vi blander stragetisk gameplay med kjapp action.

Spillet vil være tilgjengelig en gang i 2013 og kjører på «Battlefield 3»-grafikkmotoren Frostbite 2. EAs onlinetjeneste Origin vil også bli brukt for multiplayer, som inkluderer både coop-oppdrag og spiller-mot-spiller-kamper.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3