Får vi et nytt «Command & Conquer»-spill fra BioWare?

Ny video og mystiske CV-er peker i den retningen.

23. november 2011 11:18

(PressFire.no): Hva handler egentlig det nye spillet fra «Mass Effect»- og «Dragon Age»-utvikler Bioware om? Mange har spekulert i om vi får se et nytt rollespill uavhengig av de tidligere seriene til selskapet.

Nå har det dukket opp en video som kaster litt lys (eller sot) over saken, og det ser ikke ut til at det er Bioware selv som er utvikleren av spillet, men et annet studio som er lagt under Bioware-merkenavnet.

I videosnutten, som kiler om en avsløring av spillet under en prisutdeling den 10. desember, får vi se en moderne krigssituasjon der en stridsvogn skyter mot andre militære kjøretøy. Ordene «New direction, new game, new studio» flimrer over skjermen.

Videoen kan du se under saken her.

Er dette et nytt strategispill?

Ryktene denne videoen har sparket i live er derimot hakket mer interessant enn to sekunder med gameplay.

Twitterbruker Superannuation gløttet over en LinkedIn-profil for en ansatt hos utvikleren Victory Games. Denne profilen avslørte at Victory Games nå har blitt satt under Bioware-navnet, men har i ettertid blitt forandret til å ikke nevne dette.

Victory Games, som allerede er under EA-paraplyen, vet vi har blitt satt til å kjøre en «reboot» av «Command & Conquer»-serien.

Eurogamer har spekulert i at det nye Bioware-spillet dermed er i den serien. Teksten i den lille videosnutten påpeker tross alt at det er et nytt utviklingsstudio som står bak, og militærkjøretøy som skyter på hverandre henger på greip med hva «Command & Conquer»-serien bruker å by på.

Etter å ha bommet totalt med «Command & Conquer 4: Tiberian Twilight», kan dette redde en falmende serie?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3