«Gears of War»-utviklerne går i en helt ny retning

Humor og tegneseriegrafikk i «Fortnite». Se trailer!

11. desember 2011 09:35

(PressFire.no): Epic Entertainment er nok mest kjent for «Unreal»- og «Gears of War»-seriene sine, men nå mener de at det er på tide å gjøre noe helt annerledes.

Dermed avduker de nå et helt nytt spill kalt «FORTnITE» - et spill som har en helt annen tone enn de ultramacho spillene vi har sett fra studioet de siste årene.

- Forestill deg en verden du utforsker, plyndre, bygger og til slutt overlever, skal spilldesigneren Cliff Bleszinski fra Epic Games ha sagt under prisutdelingen VGA i Los Angeles i natt.

Sjangeren til spillet skal visstnok være vanskelig å koke ned, ifølge Forbes.com er det snakk om en eklektisk blanding som forandrer seg i løpet av spillet.

Om dagen vil flerspillerdelen fokusere på å bygge deg et fort ved å bruke samarbeid hvor spillerne utveksler ressurser. Om natten kommer zombiene og skytespillet tar over, men fortet må også fungere best mulig. Tenk tower defence med samarbeidselementer.

Når og på hvilken plattform kan jeg spille dette på, tenker du kanskje?

Ifølge Forbes.com har ikke Epic Games sikret seg en utgiver til spillet enda. Idéen er visstnok å vise den nye traileren for å fiske etter en utgivelsespartner. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3