Er du en Alice eller Chris Shepard?

Her er de mest populære «Mass Effect»-navnene.

16. mai 2014 19:12

(PressFire.no): Rollespillekspertene i BioWare har lenge vært i forkant når det gjelder å skape likevekt i spillbransjen og tilføre mer dybde.

De har i flere av spillene sine introdusert muligheten for romantiske opp- og nedturer, eller det helt elementære valget før du begynner å bygge din figur eller legger ut på eventyr:

Ser du deg selv som en kvinne- eller mannshelt?

Tyskland liker Chris

BioWare har frigitt triviell statistikk som viser de mest brukte spillernavnene i «Mass Effect 3». Navn som bryter ut fra de standardiserte John og Jane – det spillet automatisk velger hvis du ikke er i det kreative hjørnet.

Kommandør Shepard forekommer hyppigst som Sarah eller Jack blant de brukerskapte navnene, viser disse tallene.

På kvinnelista følger Kate, Alice, Jessica og Alex på de neste plassene. På mannssiden er James, Chris, Alex og Michael mest populært.

BioWare har tydeligvis skrapt dypt i sin database, de kan blant annet fortelle oss at tyske «Mass Effect 3»-spillere er mest glad i tospannet Chris/Sarah. Folk i Spania liker Alex/Alice best.

Flere BioWare-prosjekter på vei

Det er stor sjanse for at vi får se minst ett spill fra BioWare under neste måneds E3-spillmesse i Los Angeles.

Senere i år, 9. oktober, kommer «Dragon Age: Inquisition». Dette spillet tar «flørtesystemet» fra «Mass Effect» litt videre.

I rollespillet åpnes det ikke bare for å innlede romanser av det mer tradisjonelle slaget. Du kan også ha forhold til personer som i utgangspunktet er dine fiender, ha vennskap som spirer til å bli kjærlighet – kort sagt, langt mer fleksibilitet.

BioWare jobber også med et helt nytt «Mass Effect», denne gang uten Shepard i spissen, men med «Battlefield 4»-motoren Frostbite 3.

Hva spillet skal hete og når det kommer ut, er foreløpig hemmelig.

Tidligere i år dukket det opp rykter om en mulig spillpakke bestående av de tre første «Mass Effect», planlagt til de nye konsollene.

Vi vet også at BioWare er ett av flere EA-studioer som skal utforske «Star Wars»-universet i tiden fremover, og det er jo kjent farvann for denne gjengen - som blant annet har lagd «Star Wars: Knights of the Old Republic» og MMO-et «The Old Republic».

Mer fra BioWare serveres trolig under Electronic Arts’ pressekonferanse 9. juni klokka 21:00. Den kan du selvsagt følge direkte her på PressFire.no.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3