Får vi et nestegenerasjons-gjensyn med kommandør Shepard?

«Mass Effect»-spillene kan komme til nye konsoller.

28. april 2014 11:05

(PressFire.no): «Mass Effect»-trilogien står igjen som en av de mest definerende spillseriene fra forrige generasjon med konsoller, og det er kanskje ikke så rart at Bioware ikke ønsker å gi slipp på disse spillene med det aller første.

 

Lagt ut for tidlig?

Ifølge en chilensk nettbutikk får eiere av den nye generasjonen med spillmaskiner, PlayStation 4 og Xbox One, anledning til å spille gjennom trilogien de også.

Nettbutikken lister opp PlayStation 4-versjonen av trilogien, men spesifiserer ikke flere detaljer enn det, hverken lanseringsdato eller flere eventuelle formater.

Det kommer ikke noe som enormt sjokk at spillet tydeligvis er på vei til nye konsoller. Bioware selv har nevnt dette tidligere - så sent som i mars i år innrømmet selskapets Aaryn Flynn at nestegenerasjonsversjoner av trilogien er noe de hadde diskutert internt, og vil dele mer informasjon om det hvis de kan sette sammen solide planer. Utover dette foreligger det ingen offisiell bekreftelse fra Bioware eller EA. 

Trilogi-pakker med alle tre spillene samt all tilleggsmateriale har tidligere blitt lansert på Xbox 360 og PS3. 

 

Bioware har hendene fulle

Nestegenerasjons-remakes av eksisterende spill er jo allerede en greie med fin, oppusset utgave av «Tomb Raider» og kommende nylansering av «The Last of Us»

Bioware glemmer heldigvis ikke at vi ønsker oss nye spill også, og kommer med lovende «Dragon Age: Inquisition» i oktober, samtidig som de er godt i gang med et nytt «Mass Effect».

Det sistnevnte spillet skal være i rute og spillbart, men det foreligger lite informasjon ellers, og vi vet ingenting om når spillet kommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3