«Diablo III» blir større neste år

Avslørte også planer om mer «StarCraft».

8. november 2012 11:12

(PressFire.no): Blizzard har planer om å gi ut en utvidelse til «Diablo III». Fra offisielt hold vil de foreløpig ikke gå i detalj når denne skal være ferdig.

Spillet har til nå solgt ti millioner eksemplarer, og utviklerne har idéer til hvordan de skal gi folk noe meningsfullt påfyll.

I forbindelse med en orientert til Blizzards investorer i går, sprakk nyheten.

- Vi har en plan. En utvidelse er planlagt for «Diablo». Jeg har ikke tidsestimater jeg kan snakke om nå. Det viktigste for oss er alltid det som handler om kvaliteten, og gameplay, så det vil være en stor faktor når det gjelder planene, sa Mike Morhaime.

Morhaime, som er sjef i Blizzard, kunne ifølge PCGamer også bekrefte at fortsettelsen av «StarCraft II» kommer neste år.

De største optimistene hadde nok håpet at «StarCraft II: Heart of the Swarm» skulle bli ferdig i år. Det skjer ikke. I stedet håper Morhaime å lansere i løpet av første halvdel av 2013, skriver PCGamer.

Activision, som gir ut Blizzard-spill, kunne fortelle om positive driftsresultater. Det er ikke vanlig kost denne høsten, for både Nintendo, Sony, EA og THQ har røde tall i sine kvartalsregnskap.

De sitter på merkenavn som blant annet «Call of Duty» og «Skylanders», i tillegg til å gi ut Blizzard-spillene.

Selskapet omsatte for 841 millioner dollar i løpet av 2012s tredje kvartal, opp nesten 100 millioner dollar sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge denne rapporten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3