«Dead Space 3» blir vist fram mandag

- Pluss forbedringer til «Star Wars: The Old Republic» som fansen har bedt om, sier EA.

1. juni 2012 21:25

(PressFire.no): Det har egentlig ikke hersket noen tvil om at vi kommer til å få servert mye informasjon fra et nytt «Dead Space» på E3.

Nå har Electronic Arts krøpet til korset og innrømmet overfor IGN at spillet vil få en prominent plass i deres pressekonferanse mandag kveld.

Dette er dagen da E3 tjuvstarter. EA sin misjonering starter mandag kveld klokken 22:00 (norsk tid), en seanse som det viser seg også vil inneholde «Need for Speed»-nytt.

Criterion («Burnout») lager dette spillet, innrømmet utgiveren i dag.

Iskald oppfølger

«Dead Space 3»-lekkasjene har vært omfattende. Det har silt ut informasjon i flere måneder allerede. Et tv-team fra Israel snikfilmet for eksempel en avslørende logo på besøk hos utvikleren allerede i fjor.

Kotaku har allerede snakket med folk som har fortalt at handlingen blir iskald. Vi drar nemlig til en planet kledd i minusgrader til det tredje i serien, og det blir inkludert en ny samarbeidsmodus som gjør at en venn kan slå seg sammen med deg når som helst.

EA bekreftet spillet for noen dager siden og serverte samtidig det første skjermbildet. Senere har det lekket ut enda flere bilder før utgiveren nå har innrømmet at «Dead Space 3» skal få sin offisielle debut på E3.

Mer innhold til «The Old Republic»

Kanskje litt mer spennende er det at EA sier det er flere titler som ikke enda er annonsert som også skal presenteres tidlig neste uke.

Samtidig serverte de en liste over spill som definitivt blir snakket om mandag kveld. Og da er disse nye, hemmelige ekskludert:

- «Battlefield 3»: Close Quarters-utvidelsen (juni) og Armored Kill, som skal utgis i september.
- «Crysis 3»
- «FIFA 13»
- «Madden NFL 13»
- «NCAA Football 13»
- «NHL 13»
- «SimCity»
- «Star Wars: The Old Republic»

Når det gjelder sistnevnte, altså «Star Wars»-MMOet, sier EA at det venter nyheter om nytt innhold, pluss «raffinerte spillmekaniske forbedringer som fansen har bedt om», skriver Eurogamer.

Her finner du datoer og tidspunkt for de store E3-pressekonferansene som starter med Microsofts mandag ettermiddag.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3