E3-pressekonferansene er bekreftet

Merk deg datoene og klokkeslett.

17. april 2012 13:59

(PressFire.no): Finn fram smarttelefonen din og knot i kalenderen der, avlys sommerferieplanene - og plott inn de essensielle tidspunktene for juni om du bryr deg om spill.

For nå er de fleste av pressekonferansene på verdens viktigste spillmesse spikret.

E3 går også i år av stabelen den første uka i juni, i Los Angeles.

Microsoft er også i år først ut, mens Sony følger etter noen timer senere. Nintendo er sist av de tre store konsollprodusentene.


Her er datoer og klokkeslett for pressekonferansene på E3 2012:

Microsoft: 4. juni, klokken 18:30 (norsk tid).
Electronic Arts: 4. juni klokken 22:00 (norsk tid).
Ubisoft: Midnatt til 5. juni (norsk tid).
Sony: 5. juni, klokken 03:00 (norsk tid).
Nintendo: 5. juni klokken 18:00 (norsk tid). 

Ubisioft og Electronic Arts skal også ha pressekonferanser. Tradisjonen tro finner disse sted mellom Microsoft og Sonys seanser. Ubisoft har bekreftet at de skal på podiet for å misjonere den 4. juni 3PM PST, noe som tilsvarer midnatt, natt til 5. juni (norsk tid).

EA sniker seg inn mellom Microsoft og Ubisoft.

Microsoft starter E3 2012, og vi forventer å få flere avsløringer av «Halo 4». Litt av storspillet ble vist under X12, samtidig som utviklerne fristet med at flere detaljer vil bli rullet ut i juni.

Dessuten ble det under X12-dagene i San Francisco røpet at «Forza Horizon» blir avduket ordentlig på E3. Dessverre ser det ut som det ikke blir nytt om en «Xbox 720» på E3 i år, men hvem vet – kanskje blir det andre overraskelser?

Sony skal ha sin E3-brief på samme sted som i fjor, Memorial Sports Arena. Dette er et svært idrettsanlegg litt utenfor allfarvei sammenlignet med de andre pressekonferansene.

Regn med at Sony der vil avduke nye spill til PlayStation Vita, sannsynligvis også gi oss mange flere detaljer om «The Last of Us», og kanskje de annonserer et priskutt på PS3 – om Sony har lyttet til ekspertene?

Det fristes forresten hardt med et mystisk spill på PlayStations Facebook-sider om dagen. (OPPDATERT: Som nå har vist seg å være et nytt «God of War»-spill).

Slikt, og mye mer, blir garantert tryllet frem fra Sony-scenen.

Nintendo skal avduke den ferdige versjonen av Wii U, og en rekke spill som kommer til denne nye konsollen en gang før jul. Men Nintendo har allerede varslet at de ikke vil røpe pris eller en konkret dato fra scenen på E3. Den slags kommer først senere.

E3-hallene, med alle utstillerne og fullt sirkus, starter 5. juni og varer til og med 7. juni. Vi i PressFire skal rapportere flittig fra E3 også i år.

FOTO (Hovedbilder): PressFire.no.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3