«God of War: Ascension» kunngjort

Tar sted før det første spillet. Se den første traileren!

19. april 2012 09:05

(PressFire.no): Vi har tidligere skrevet om både ryktene om et «God of War 4» og spekulasjonene om at Sony fristet med en annonsering av noe 19. april.

Sonys ga et lite hint i et bilde ved skrev de «vil hevn bringe forløsning?», og mange tolket det til et nytt «God of War» - blant annet fordi filnavnet var ps_gow-teaser.

I en ny teaser trailer som du kan se i bunnen av artikkel viser det seg nå at annonseringen dreier seg om et nytt «God of War» uten tallet fire bak, men vil få undertittelen «Ascension» - som betyr oppstigning.  

Traileren avslører også at handlingen vil ta sted «før Kratos blir monsteret Ghost of Sparta», og vi vil dermed sannsynligvis få spille historien før det første spillet som kom til PlayStation 2 i 2005.

Nettbutikken Amazon hadde også lagt ut et bilde av omslaget til spillet sammen med en uspesifisert utgivelsesdato i 2013.

«God of War: Ascension» blir det sjette spillet i serien og etter «God of War III» (2010) det andre spillet til PlayStation 3. To av spillene i serien har blitt gitt ut til den håndholdte konsollen PlayStation Portable, mens «God of War: Betrayal» (2007) ble utviklet for mobiltelefoner.  

PlayStation 2 og PSP-spillene har også i ettertid blitt pusset opp og gitt ut for PlayStation 3 med HD-grafikk i samlingene «God of War Collection» og «God of War: Origins Collection» .

«God of War: Ascension» slippes eksklusivt for PlayStation 3 i 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3