Er «Dead Space 3» avslørt?

På en lite glamorøs måte, i så fall.

21. september 2011 16:48

Vi visste nok allerede at et tredje spill i «Dead Space»-serien var på vei. Allerede før toeren var i butikkene, lekket det rykter på nettet om en mulig oppfølger.

Det var i en tidlig anmeldelse av spillet fra bladet Game Informer at vi fikk høre om det, og når spillet kom fikk vi se det selv også - et hint helt på slutten, som eventyrlystne spoiler-elskere kan se her.

Røpet av israelsk tv-team?

I et intervju med Eurogamer fra i september 2010, fortalte spillets produsent at utvikleren Visceral var klar for oppgaven. Han understreket imidlertid at et «Dead Space 3» var avhengig av at «Dead Space 2» solgte bra.

- Vi har tenkt på dette. Men til syvende og sist, akkurat som med «Dead Space 2», må vi ha støtten fra spillerne for å få muligheten til å gjøre det, sa Steve Papoutsis den gang.

Nå kommer det mer håndfaste bevis på at spillet faktisk er under utvikling, og det på en ganske usannsynlig måte.

Et israelsk TV-team var nylig på besøk hos Visceral, og i et tilfeldig sveip over kontorlandskapene hvor gutta sitter og jobber, fanget kameraet opp nettopp en «Dead Space 3»-logo, som du ser øverst.


PressFires utsendte var for øvrig på besøk hos Visceral i forkant av «Dead Space 2»-lanseringen i år. Han fikk ikke foreviget mystiske logoer - men fikk imidlertid tatoveringstilbud...

Trailer fra «Dead Space 2», lansert til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i januar i år:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3