Er du klar for «Dead Space 3»?

Oppfølgeren nærmer seg. Se de første bildene og fristefilm.

30. mai 2012 10:28

(PressFire.no): EA brygger på en offisiell avsløring av «Dead Space 3». En logo og det aller første skjermbildet har nå lekket. 

Mye tyder på at en full avsløring av spillet er nært forestående.

Ryktene om en slik oppfølger har florert en stund. I april kunne årvåkne nettshoppere faktisk forhåndsbestille det uannonserte spillet fra en forhandler i Sør-Afrika. I fjor høst var et tv-team fra Israel på besøk hos utvikleren Visceral og fanget opp en «Dead Space 3»-logo i kontorlandskapet.

Isødet venter

Det ser ut som vi om kort tid får svaret på hva som venter oss av mer skrekk og gru i treeren.

Sannsynligvis venter isødet og en planet svøpt av snø og minusgrader. Dette erstatter den mørke stemningen fra de første spillene.

Kotaku fikk disse opplysningene fra en tyster i fjor.

Det er også ventet at det tredje spillet i actionspillet får sømløs co-op. To spillere kan altså samarbeide, og den andre kan når som helst slå sine krefter sammen med deg.

Den store E3-messen er bare dager unna. EA sin pressekonferanse går av stabelen den 4. juni klokken 22:00. (Her finner du datoer og tidspunkt for de største pressekonferansene).

Utenomjordisk nedtelling

Det spørs om vi trenger å vente så lenge, eller om en pressemelding med alle detaljer dunker ut før det.

En nedtelling har nemlig startet på «Dead Space 3»-nettsiden, riktignok såpass utenomjordisk at vi i PressFire ikke er i stand til å tolke hva den egentlig prøver å fortelle.

OPPDATERT: Nedtellingen varer i fem dager, noe som du blant annet kan se gjennom Firebug og lignende programmer. Det betyr at «Dead Space 3» formelt blir annonsert på EAs pressekonferanse 4. juni. Takk for tips fra PressFire-lesere!

Samtidig med at nedtellingen har startet, har EA lagt ut en mystisk video - en kortfilm som skal friste fansen og som introduserer oss for en herre ved navn John Carver.

Han forteller blant annet om et angrep på planeten Uxor, og nok en gang er det ingen tvil om at Necromorphs ikke har blitt snillere siden sist ...

Se denne filmen her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3