Det neste «Need for Speed» er bekreftet

Folka bak «Burnout» lager et nytt «Most Wanted».

1. juni 2012 20:47

(PressFire.no): Etter en lang periode med spekulasjoner, har EA omsider bekreftet at Criterion skal lage det neste «Need for Speed»-spillet.

Den britiske utvikleren er best kjent for «Burnout»-spillene, men lagde også det flotte «Need for Speed: Hot Pursuit» i 2010.

Det neste i serien blir, som mange allerede har antatt, en oppfølger til «Need for Speed: Most Wanted».

EA vil veldig gjerne vente til sin pressekonferanse den 4. juni klokken 22 (norsk tid) med å røpe mer, men kostet i det minste på seg å legge ut det aller første skjermbildet på Facebook-siden.

NB! Her finner du alle PressFire-sakene fra E3 2012.

I likhet med «Hot Pursuit» er også «Most Wanted» et navn tidligere brukt i «Need for Speed»-historien. I 2005 ga EA Canada ut et spill som heter nettopp dette – men det er uvisst hva som blir den endelige tittelen på det neste fra Criterion.

Ut i fra det første bildet ser vi at politijakter dukker opp igjen, noe som også var med i det forrige «Most Wanted og i «Hot Pursuit».

I 2005-varianten av «Most Wanted» het spillbyen Rockport. Den gang var det også inkludert en måte å spille på (Free Roam) der du hadde mye mer frihet enn det som var vanlig i «NFS»-serien. Basert på at Criterion tidligere har stått bak «Burnout Paradise» - en eneste stor sandkasse av frihet og lekelyst på fire hjul - skal det blir interessant å se hvor mye lekenhet som venter i dette nye.

E3, som starter mandag, gir oss slike svar og den første traileren.

Følg med neste uke for flere detaljer rundt dette spillet. Her er tidspunktene for alle de store pressekonferansene som åpner E3 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3