Big Daddy i hissig nevekamp med Nathan Drake

PlayStation-slåssinga utvides – to nye figurer avslørt.

4. juni 2012 12:46

(PressFire.no): Sony valgte å annonsere det «Super Smash Bros.»-aktige spillet i forkant av E3-spillmessen, som sparkes i gang i kveld.

«PlayStation All-Stars: Battle Royale» kommer til PlayStation 3, men veldig mye tyder på at også en Vita-versjon blir annonsert under Sonys pressekonferanse i natt.

Fansen har stemt fram nye slåssehelter

Showet til Sony starter klokken 03:00 (i natt norsk tid). Før den tid har vi fått servert spenstige nyheter fra Microsoft (klokka 18:30), EA (klokka 22:00) og Ubisoft (midnatt).

Nintendo runder av tirsdag 5. juni klokken 18:00 (norsk tid).

Utviklerne bak «PlayStation All-Stars: Battle Royale» har drevet en avstemning blant de ivrigste PS3-eierene for å kåre populære spillfigurer som hittil ikke er annonsert til spillet.

For det var opprinnelig bare et beskjedent antall slåsshelter som ble kunngjort til spillet i april. Men på E3 vil det bli avslørt en hel del flere, lovte Omar Kendall hos SuperBot Entertainment som lager spillet.

«»

En smak av BioShock

Den offisielle Facebook-siden til spillet listet nettopp opp Big Daddy («BioShock») og «Uncharted»-helten Nathan Drake i en oversikt over hvem du kan spille som. Denne informasjonen ble senere fjernet.

Nettsiden Shoryuken snappet imidlertid opp dette.

Det betyr at disse kjente spillfigurene til nå er bekreftet til «PlayStation All-Stars: Battle Royale»:

Kratos («God of War»), Sly Cooper («Sly»), Parappa («Parappa the Rapper»), Fat Princess («Fat Princess»), Sweet Tooth («Twisted Metal»), Mael Radec («Killzone»), Big Daddy («BioShock») og altså Nathan Drake («Uncharted»).

Flere tøffinger avsløres på E3

- Med «PlayStation All-Stars: Battle Royale» ønsker vi å lage en opplevelse som er tilgjengelig for alle PlayStation-fans, men også lage noe som er dypt nok for fightingspill-ekspertene, uttalte Omar Kendall på PlayStation-bloggen i forbindelse med annonseringen.

Sony antydet villig at mange flere figurer blir avslørt i nær fremtid. Ikke bare PlayStation-navn fra de siste to tiårene. Det har tidligere versert rykter om at også James Bond kan bli å finne i dette hardtslående selskapet.

Spillet kommer antageligvis ut før jul, og da til PS3 (og Vita?). Dette blir bekreftet i natt.


Følg med på Sonys E3-pressekonferanse klokken 03:00 i natt om du vil få servert mer om dette spillet. Her finner du tidspunkter for pressekonferansene som åpner årets største spillmesse i Los Angeles.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3