Hvem er tøffest – Nathan Drake eller James Bond?

Stjernelag av actionhelter kan være på vei til PlayStation 3.

4. april 2012 15:38

(PressFire.no): Tenk deg et tjuetalls ikoniske PlayStation-figurer i kamp mot hverandre, med hovedpersonene fra blant annet «Uncharted», «Killzone» og «Twisted Metal».

Frister det?

En slik variant av Nintendos «Super Smash Bros.»-slåssespillserie har det versert rykter om tidligere. Ferske ledetråder peker nå i retning av at et slikt spill muligens er rett rundt hjørnet.

Krydre denne opplevelsen med selveste James Bond. Han skal også være aktuell til «PlayStation All-Stars Battle Royale», som kan bli navnet på dette spillet.

Daniel Craig inkludert?

PlayStation Life hevder å ha fått tak i et ferskt spørreskjema som er ment å lodde stemningen blant potensielle kunder.

Tidligere har navnet «Title Fight» vært assosiert med prosjektet som angivelig ble startet i 2010.

Av karakterer som er koblet til «PlayStation All-Stars Battle Royale», finner vi blant annet Sweet Tooth («Twisted Metal»), Parappa the Rapper, Kratos («God of War»), Sly Cooper, Nathan Drake («Uncharted»), Colonel Mael Radec («Killzone») og litt overraskende: Fat Princess.

I fjor høst skrev VG247 at også en Daniel Craig-figur kan dukke opp i dette kobbelet, sammen med minst 20 PlayStation-ikoner. Dette på grunn av «James Bond»-samarbeidet mellom Sony og MGM.

Avsløres i juni?

Mye peker i retning av at spillstudioet SuperBot er involvert i utviklingen. PlayStation Life gravde for noen måneder siden opp flere spor som underbygger dette.

Samme kilde har fått bekreftet fra flere hold at dette spillet formelt blir avduket på sommerens E3-spillmesse i Los Angeles.

NB! Paul Gale Network la ut en rekke detaljer om kampsystemer, kamera, de ulike klassenes egenskaper og lignende på tampen av fjoråret.

Sjansen er stor for at det ikke bare er figurene som skal vekke gode PlayStation-minner, men også at noen brett vil være basert på Sony-spill fra historien.

VG247 skrev i november at miljøer fra spill som «Little Big Planet» og «Hot Shots Golf» blir med. Førstnevnte innbyr visstnok til muligheten til å samle «Buzz!»-håndkontrollere for å bedrive litt hjernetrim i et eget minispill – som igjen kan påvirke slåsskampene. Sony har, som forventet, valgt å ikke kommentere disse ryktene.

HOVEDBILDE/ILLUSTRASJON: MGM/Columbia Pictures/SF Norge («James Bond: Quantum of Solace») og Naughty Dog/Sony («Uncharted 3: Drake’s Deception»).

I september i fjor la Sony ut en video som skulle friste fansen. Den ledet ikke til en annonsering av et slikt all-star-slåssespill, som mange hadde trodd eller håpet. Men gir oss i hvert fall muligheten til å fantasere litt videre om hvordan ulike PlayStation-ikoner kan fungere i samme selskap:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3