PlayStation-slåssing også på Vita

Avslørt av Sony-spillutvikler.

23. mai 2012 08:54

(PressFire.no): Sonys variant av «Smash Bros.»-spillene fra Nintendo ble formelt avslørt forrige måned etter mange rykter.

Det lange og litt kronglete navnet blir «PlayStation All-Stars: Battle Royale», og kommer til PlayStation 3 før jul en gang.

Sony har ikke annonsert en Vita-versjon av spillet, men det har på sett og vis en lyddesigner ansatt i Sony Computer Entertainment America gjort. En oppdatert CV har nemlig ført opp en PlayStation Vita-versjon av slåssespillet, skriver Eurogamer.

Sannsynligvis hadde ikke Sony planer om å annonsere noe slikt før på E3-spillmessen i Los Angeles, som starter i begynnelsen av juni.

- Vi ble håndplukket for å lage dette spillet. Vårt studio eksisterte ikke før det. Men alle som har jobbet med «All Stars» har en lang bakgrunn fra fighting-spill, sa Omar Kendall hos SuperBot Entertainment i anledning avsløringen av spillet for noen uker siden.

Hittil er bare seks figurer fra PlayStation-arkivet annonsert, men Sony har fristet med at flere blir avslørt på E3. De som er bekreftet er Kratos («God of War»), Sly Cooper, Sweet Tooth («Twisted Metal»), Colonel Radec («Killzone 2») og Parappa the Rapper.

Det er selvsagt lagt til rette for at flere skal kunne spille «PlayStation All-Stars: Battle Royale» samtidig. Fire på delt skjerm, og det er forskuttert online-moduser og ymse turneringsalternativer.

Mer om spillet, datoen Sony peiler seg inn mot, flere kampklare slåsskjemper og en formell Vita-annonsering kan forventes servert under Sonys E3-brief natt til 5. juni norsk tid.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3