- Batman krysser sabler med Superman

«Arkham City»-oppfølgeren skal bli en fargerik forløper fra femtitallet.

12. juli 2012 10:14

(PressFire.no): Enten man dømmer etter salgstall eller pressens tilbakemeldinger, er det bred enighet om at Rocksteadys «Batman: Arkham»-serie har satt en ny standard for superheltspill.

Det bekmørke actioneventyret begynte med halvtrange «Arkham Asylum» i 2009, og utviklet seg til åpen verden-perlen «Arkham City» i fjor.

Om alt stemmer, kan det se ut til at vi får en svært tegneseriaktig forløper i løpet av 2014. 

Variety har fått nyss i nye detaljer om den sterkt insinuerte oppfølgeren, og forteller om et drastisk stilskifte for storserien.

Rikt figurgalleri

Det neste spillet i serien dreier angivelig rundt Batmans første møte med The Joker, og skal finne sted i DC Comics såkalte sølvalder - en periode på starten av femtitallet.

- Spillet er basert på tiden da den kappekledde krigeren krysset sabler med helter som Superman og stiftet The Justice League of America, forteller nettstedet.

Dermed kan det bli mulighet til å denge skurker med velkjente figurer som The Flash, Wonder Woman og Green Lantern, i tillegg til selveste stålmannen.

De skal fortrinnsvis kveste The Joker, men det er uvisst hvem som spiller ham denne gangen, for Variety skriver at Mark Hamill ikke lenger deltar på prosjektet. Det er uvisst om det har noe med forsømmelsen han følte da han vant prisen for beste stemmeskuespiller - som The Joker.

Låner av hverandre

Nettstedet skriver videre at vi får en sterkt stilisert versjon av universet denne gangen, et brått sprang fra de foregående spillenes virkelighetsnære grafikk.

Mye tyder på at det i det hele tatt blir en mer ensembleaktig opplevelse, noe som gir all verdens mening i kjølvannet av den massive suksessen til «The Avengers»-filmen.

Det skal nok bindes sammen med den kommende «Justice League»-filmen, som ble tatt ned fra roteloftet igjen sist måned. 

Rocksteady og DC Comics trenger likevel ikke å ha dårlig samvittighet for å la seg inspirere av rivalene i Marvel. Det siste spillet om Spider-Man stinka Batman i lang vei

Vi får vel se når 2014 kommer. Til da har du jo for eksempel denne utvidelsen å kose deg med.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3