I kveld kan vi få servert «Crackdown 3»

Flere ledertråder om oppfølgeren.

9. juni 2014 13:52

(PressFire.no): Microsoft er først ut av startblokkene i kveld. Deres pressekonferanse begynner klokka 18:30, før EA, Ubisoft og Sony følger tett bak.

Ett av de nye spillene vi kan få se i kveld er «Crackdown 3».

En kilde har fortalt Develop at det blir servert noe nytt om denne serien i kveld.

NB! Du kan følge alle E3-pressekonferansene direkte i vårt livestudio. Det starter med Microsoft klokka 18:30.

Får begge Xbox-ene?

Opplysningene Develop har fått snusen i, røper ikke om det utelukkende fokuseres på Xbox One – eller om også Xbox 360 får.

«Forza Horizon 2» skal som kjent utvikles til begge Xbox-plattformene.

Det er fire år siden «Crackdown 2» kom ut, et spill som ikke klarte å leve helt opp til det fargerike og morsomme førstespillet.

Noe av grunnen kan være at det var Ruffian Games-studioet som tok over stafettpinnen fra Realtime Worlds.

«»

Xbox-sjefen er Crackdown-fan

En annonsering av «Crackdown 3» vil ikke komme som en stor overraskelse. Xbox-sjef Phil Spencer har innrømmet at han er fan av disse sandkassespillene.

Han troppet til og med opp hos talkshowverten Jimmy Fallon i fjor med en «Crackdown»-skjorte. I tillegg var det noen spor fra spillserien under Xbox One-avdukingen i mai i fjor.

Det var ingen tilfeldighet, avslørte han til IGN.

Phil Spencer hintet i tillegg om at et nytt «Crackdown» kan komme til å lene seg mot skyteknologien Xbox One skal dra nytte av. Spencer sa en slik teknologi passer for å dytte serien litt videre «med større, mer levende byer.»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3